• Noel
    17.5k
    Jako mladi ljudi i klinci se ne sjećaju Carevića iz igračkih dana, ali to je bio takav odvratan i prgav igrač da ima sreću da tad nisu postojale društvene mreže moderni mediji i var tehnologija. Kasnije kad je krenuo u svoj trenerski put po nižim ligama, dovoljno vam je da pitate sudce koji su mu sudili tad i igrače koji su igrali protiv njegovih ekipa kakav je čovjek. Ovo što je napravio Dinamo je zaista potrebno, jer takvim ljudima nije mjesto u sportu.
  • Jos-Optimus
    8.1k
    Sad je problem što se slavi teško izborena pobjeda, neki stvarno trebaju pod hitno naći hobi
  • Hrc-Vg
    1.1k
    On mi je jedan od nadvratnijih tovara svih vremena, Livaja je za njega mala beba.
  • Dzoni
    3.1k

I kaj to znači, da se može i dalje radit jer je on takav?
    Pa nije ni čudo da nas svi gaze, nemoj ovo radit, nemoj ovo objavit, nemoj ovo prodavat... jer smo mi """gospoda""""
  • Droljo
    23.1k
    Ružni, prljavi i zli!
  • Fatos Beqiraj
    486
    Ma ne mozes Livaju usporedjivat uopce, lik igra za hajduk, kapetan je i najbolji igrac i realno ko treba bit prgav i bezobrazan nego on. Isto ko sto je ademi bio kod nas ili ristovski.

Al ovi smradovi koji su u drugim klubovima a dali bi sve za hajduk su najodvratniji
  • rioda
    11.9k
    Kad nam odlaze Bennacer i Bakrar?
  • Mr Anderson
    15.4k
    Pridružujem se osjećajima susramlja nakon ovog videa, ali očito nam je to postalo „novo normalno“.Mathiasovi Chageri

Dinamo je klub koji slavi titule i skalpove europskih momčadi pod reflektorima Villamarína, Olimpijskog stadiona u Londonu, Vanden Stocka, Salzburg Arene, i rušenja velikana na Maksimiru, ne pobjedu u 15. kolu u svlačionici u Gorici.

No, što je tu je. Umjesto da se ovaj video objavio u četvrtak navečer, dobivamo ga danas. Potkapacitirani trener vodi momčad onako kako zna, slavi onako kako zna i ponaša se onako kako zna, kao trener kojem je Nestorovski najveći igrač kojega je ikad vodio.
    Mathiasovi Chageri

Pa dobro ljudi, jeste li vi normalni? Koja vam je svima p.m.? Otkuda samo izvirete.
    Možemo pričati o tome jeli video s takvim naslovom trebalo objaviti.
    Ali da bi se igrači trebali suzdržavati slavlja radi pobjede nad jednom odvratnom ekipom u utakmici gdje te sudac krade, a protivnički trener vrijeđa?
    Kaj je s glavom? Ak vam sve ovo smeta, lagano otkačite od kluba i pratite Bayern ili PSG.
    Od takvih "navijača" ionako nikakve koristi.
  • NORTE
    21.3k
    Kad nam odlaze Bennacer i Bakrar?rioda

Poslije Koprive.
  • Efes Pilsen
    14k
    Meni je slavlje i vise nego ok, ako neko misli da im je HNL bolikurcina, pa eto vidite da nije. Opis me muci, to mi je bas lose odradeno.
  • Krizy
    63.8k
    14.12.2025. - Slaven B. - Dinamo
    20.12.2025. - Dinamo - Lokomotiva

Afrički kup nacija - grupna faza:
    24.12.2025. - Alžir - Sudan
    28.12.2025. - Alžir - Burkina Faso
    31.12.2025. - Alžir - Ekvator
    03.- 06.01.2026. - Osmina finala
    09.- 10.01.2026. - Četvrtfinale
    14.01.2026. - Polufinale
    17.01.2026. - 3.mjesto
    18.01.2026. - Finale

22.01.2026. - Dinamo - FCSB
  • rokikaciga
    7.8k
    Ovo je teze rasisticko ponasanje jer je Vinlof mjesanac Peruanca i Svedanke. Odvratno ponasanje.

Kao sto kplega kaze ja ga se sjecam iz igrackih dana. Prgav, bahat i prljav.
  • Mr Anderson
    15.4k
    A ništa, trebamo navijati da ne prođu skupinu.
  • ElDorado
    7.9k
    Topić ima deset puta veća muda od Lisice, Soldo od Ljubičića. Po čemu su oni lošiji igrači?!
  • Zvonkec
    447
    kad ih je pevao, baco se na koljena trgo košulje, djelio satove harmonikašima šupak na kojem je on hemoroid, hemoroidu nije smetalo, pevo je i on zajedno sa šupkom prdili su zajedno iznad autoputeva iz kolumbije po sisicama starletica i kuravica, a sad je hemoroid odjednom postao fini zagrebački hemić koji nikad nebi pa mu smeta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet