• Cruyff
    77

Daj molim te popis momčadi protiv kojih se može slavit gol i pobjeda, a protiv kojih ne. Hvala.
  • K3p
    368

Zašto bi davali otkaz ?
    Tako se pakiralo i Jakiru pa na kraju smo plakali zbog toga.
  • Cruyff
    77

Inače u kontekstu ove razočaravajuće vijesti moram naznaniti da ću se za neko vrijeme povući sa foruma i prestati razmišljati o nogometu.

Odustao si od ove ideje? Šteta.
  • Paulie
    549

Zašto bi davali otkazK3p

pa valjda zato što je tako odlučio centralni komitet saveza debila iz fotelje
  • emilperska
    12.7k
    Dan kada neću slaviti ružnu pobjedu u 90. na šugavom SHNL terenu protiv nekakve Gorice je dan kad ću prestati pratiti Dinamo jer to onda više očito nije za mene. Ili kad ću nekome to zamjerati, a posebno igračima.

Hleb te jebo, najbolje da smo si autogol zabili jer nismo zaslužili drugi gol i ispričali se Gorici. Ne mogu vjerovati da se o ovome uopće raspravlja na navijačkom forumu.
    Zambatine škude

Meni je osobno jedan od najdražih pobjeda ikad, ona pobjeda u Gorici krajem travnja 2022. golom Ademija u 86.oj, Čačićeva prva u drugom mandatu. Dobilo se te godine i W Ham i Sevillu i kasnije Hajduk, Chelsea, Bodo. Ali tu Goricu smo posebno proslavili. Kao neko ponovno rođenje. Nerazumno, ali ta je pobjeda posebno divlja bila..
  • Omake
    13.8k
    Mene ova situacija sve više podsjeća na Capellov drugi mandat u Realu. Igra nikakva, dosta skupih pojačanja van prvih 11 i van forme. Osim samog Capella svi živi kojima je stalo do Reala su bili nezadovoljni, mislim da se čak pokušao riješiti Casillasa i Beckhama. Capello je donio Realu titulu, ponajviše zahvaljujući Barceloninu raspadu u drugom dijelu prvenstva.
  • Olmic
    5.5k
    ako tezimo necemu vecem onda otkaz ne bi smio biti upitan
  • K3p
    368
    To ti ne garantira apsolutno ništa, ali ništa... mi sa 4-6 bodova u iduće dvije utakmice dolazimo u situaciju da smo uspjeli sa potpuno novom momčadi dostići uspijehe "zlatne generacije" iz zadnjih nekoliko sezona do zimske pauze. Igra nije bajna, ali prestanite liječiti komplekse malog pimpeka na dinamu.
  • znajdatevolimja
    1.8k
    malog pimpekaK3p

A kazes joj da ne prica okolo...
  • Cruyff
    77

Tezu si promašio ko Sivonjić
  • Progressive overload
    345
    Ja ili ti? Di sam ja to napisao da se smije neki gol slaviti a neki ne da si me to pitao?
  • Kaiser
    256
    da. I na kraju sezone ga otpustili. Potpisujem isti scenarij.
  • K3p
    368

Đaba, kad kompleks odaje kenjanje, kao i dizanje na prste nabite macane od metar i šezdeset
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.