• Blueshadow86
    4.6k
    Strašno bitna 3 boda danas!
    Stojković je opet ispao tupav, nema tu opravdanja, ali dam se kladiti da je, recimo, igrač hajduka ovako napucao loptu, Erceg bi se pravio grbav. Ovako je jedva dočekao uhvatiti se za džep.

Očekivano tvrda tekma, rovovski odrađena. Bravo!
  • Makedonion
    141
    Tooo bravo Dinamo.

Vratili smo supcima za proslu tekmu. Iduci put ih na Maksimiru unakazit 5:0, pa zadnjih 5 minuta tekme ubaciti Stojkovica da ih polomi i dobije 2 zuta
  • dzg717
    1.2k
    Ma Stojkovicu imao ti bi meni odgojnu u Dinamu 2
  • Thor
    1.5k
    Na guzove? Na guzove! Nebitno! Vidjelo se da postoji volja i htjenje i da se borilo. :heart: :strong: 3 boda su tu! Nekak mi se cini da bi ova tekma u Gorici kao onda 2023.mogla biti taj mentalni preokret ekipe. Tu je uvijek to grozno gostovanje i kad ovdje probijes krizu kao da si/smo se ponovno rodili,uspostavili red. Nekak tak ispadne to gostovanje u Gorici. Ak ne probijes tu to minsko polje u ovom dijelu prvenstva,ne osvajas ga.
    Zato necu komentirat ko je kak igral od igraca i kaj je trener napravil...minsko polje smo prosli,fizicni imentalno i ekipno smo iznjeli i to je to.
    Idemo po 3 boda i napraviti masakr u subotu na nasem stadionu! :heart: :strong: ajmoooo dinamoooo
  • Zagi
    13.2k
    Mislite li da će u sažetku biti ona situacija kada je Hoxha tražio igranje rukom i automatski crveni?

retoričko, naravno ...
    Zagi

Iako smo ,siguran sam, svi mislili da je ne pokazivanje te situacije u prijenosu samo nenamjerna pogreška i da će to zasigurno biti ispravljeno u sažetku to se ipak nije dogodilo.
    Puno prilika pa eto , izgleda da nije bio ipak toliko važan trenutak.

Još neki detalji koji nisu našli svoj trenutak u ovakoj tekmi punoj akcije.
    -prvi žuti za Stojkovića koji je rezultirao isključujućim
    -vrlo dvojben aut koji je uzrokovao reakciju za isključujući karton

I sve to na utakmici koju sudi navijač tovara, nama nametnut kao sudac koji bi nam trebao biti najčešći krojitelj pravde u ovoj ali i mnogim idućim sezonama.

Sasvim slučajno, siguran sam.

• Papastrumf
    20.3k
    Ma Stojkovicu imao ti bi meni odgojnu u Dinamu 2dzg717

Mislis, u Građanskom?
  • veselko tenžera
    6.2k
    Mislim da sam prvi put gledao večernju utakmice iz Gorice, a da teren nije bio obična njiva. Bravo za novi travnjak, bilo je i vrijeme.
  • OsamŠest
    6.4k
    Mislis, u Građanskom?Papastrumf

Ideja se razmatra? :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.