• mlinchica
    4.4k
    balavci su kategorija od 16 godina, 18 plafon nek bude, ovaj igra 6. seniorsku sezonu i zaraduje ozbiljne novce.Goncalo Santos

Ruku na srce, balavci smo svi bili do 25. godine, pisao je Majki jednom o tome :lol:

“Prefrontalni korteks je važan za procesuiranje informacija, socijalno prosuđivanje, planiranje aktivnosti, ali služi i kao "kočnica" nekontroliranim emocionalnim reakcijama. Dodamo li tome i hormonalne promjene, slažem se da adolescente sa 18 godina teško možemo smatrati "odraslima" i da je, "statistički govoreći" prihvatljivije govoriti da su 25. godina ta koja se može definirati kao godina kad postaju odrasli ljudi. “ (ovo nije Majki nego citat jedne psihologice :wink: )

Ne znam jel šesta sezona, znam da se kod nas liječio jednu cijelu, pa prosjedio pola sljedeće i počeo od početka ove kalendarske godine igrati.
    Balavac je, nije poremećen, treba ga “primiriti” radom s njim, a to mora odraditi stožer na čelu s trenerom.
    Autoritet, to njemu treba jer je previše zaigran i neozbiljan.
    Ili ga možemo škartirati.

Ali kako onda objašnjavaš da nam je pol ekipe u nekom trenutku imalo ili ima “iščašeno” ponašanje, a imaju još više staža od njega? Zakaj imamo problema s međuljudskim odnosima koji se prelijevaju na teren?
    Nije moguće da smo s više njih fulali po pitanju karaktera i da ih nitko nemre složit u pravu ekipu, da su nepopravljivi.

Uvijek ću više voljet karakterne igrače nego one cmi cma. Luka je takav samo kaj ga se treba dobro usmjerit, da tu svoju prgavost pretvori u prednost, a ne da mu to šteti, njemu i ekipi, klubu.
    Ili, kao kaj sam napisala ranije, možda nam ne treba, možemo ga proglasiti nepopravljivim i riješit ga se.
    Sve ok, postoji uvijek više opcija.
  • Warrior
    31
    Za ovo se ne daje drugi zuti, Erceg trenira strogocu. Takvih situacija ima par na svakoj utakmici i rijeko se vadi prvi zuti, kamoli drugi.
  • Dudu9
    1.9k
    Treba on na hlađenje, imaš žuti i namjerno napucavaš loptu jer je frustriran, očito je sam sebi bitan jer da imalo razmišljanja ne bi to napravio ni u ludilu, u trenutku kad vodiš 1:0 grčevito se braniš utakmica velike važnosti i takvo sta napravit je kretenizam
  • Ljubo
    245
    Dečko ima ograničenja psihički u donošenju odluka, uopće ne možemo pričati da je karakteran igrač kada nema zrna karaktera u sebi. Karakteri su netko poput Zajca, Bakrara, Domingueza i Scotta, on recimo kao i mišić to po meni nije. Vise mi izgleda kao ponašanje na nivou županijske lige nego nekog profi nogometaša sa jako lijepim primanjima.
  • Facke
    7.1k
    Na hladenje i to na duze vreme.
  • MarK
    1.2k
    Izgleda kao dijete koje gađa loptom prozore po dvorištu. Dojma sam da bi guštao kao prasac da uleti sedmašima na sat tjelesnog i prodaje tunele. Nezrelijeg igrača nisam vidio. Mali Mikić je za njega veteran po ponašanju na terenu.
  • Jurki
    20.7k
    Ne sjecam se da je u Loksi imal ovak teskih brainfartova.
    Igraci bi s godinama trebali doci do razine da ne rade takve gluposti.
    Ok, dogodi se nesmotren faul, penal, autogol.
    Al da znas da mozes za ovakvu glupost dobiti drugi zuti i ides nabijat loptu bezveze.
    Uopce nije bitan aut, igra je prekinuta i jos trcis par metara s loptom i nabijas istu u kazneni prostor.
    What the point? Sviral je aut.. cemu ides dalje s loptom?
    Ako ima problema sa kontrolom bijesa, isfrustriran je.. jbg decko svi smo ponekad isfrustrirani na poslu.. pa ne zagutimo sve ljude oko sebe.
  • Dino
    4.8k
    Ekipa, nemojte pretjerivat. Covjek je drugi zuti mogao dobiti samo iz dva razloga: 1) erceg je zesce malouman (iq<79) 2) erceg je pakosan, pokvaren i zeli dinamu zlo
  • Sajla
    15.2k
    Ercegu nije trebao razlog da Stojkoviću (ili bilo kojem drugom našem igraču) da drugi žuti, imao ga je i prije nego je utakmica počela. Ali mu je nedostajao povod - a njega mu nismo smjeli dati i to je naš propust.
    Isto kako treba raditi na tome da nam ne sude suci koji imaju takve razloge, tako treba raditi i na tome da im ne damo povoda kad nam ipak sude.
  • Orc123
    13.9k
    Zajebo je, sve 5 ali....hjebate kad gledas nije zasluzio ni jedan zuti karton...decko je malo divlji ali zelja, trud, zalaganje i kvalutetu mu nitko ne moze uzeti.....jos vjerujem u njega jer nam treba i nije on Kacavenda da bi ga se odrekao. Trebat ce ga ukrotiti a to Kovacevic definitivno ne moze.....

S novim trenerom i pravom ulogom u ekipu bit ce on dobro!
  • ZgDLions
    1.6k
    Kaj nema u klubu netko da mu objasni pravila ponašanja na terenu?
    Sjetite se kad je Fetai pao, a on rukama mahao i face radio, bila je snimka i na forumu.
    Nepoštivanje protivnika, stalno radi grimase, podsmjehuje se sucu, gestikulira, pa na školskom bi mu netko šljagu na haklu zaljepio.
    Onda suze, isprika svima, pa ga opet prebaci, možda zbilja nekog angazirati da radi sa njime.
  • NKDZ86
    6.6k
    luda glava, ali dobar igralec, trebamo ga, 3 boda su tu, idemo dalje
  • Cruyff
    77
    Erceg ga je jedva dočekao, ali pola minute nakon prvog žutog vidjelo se da će dobiti i drugi... Treba se ozbiljno resetirati
  • Dudu
    2.8k
    Realno osim što pravi štetu Dinamu, pravi i sam sebi.

Skauti i klubovi danas gledaju sve, s obzirom da se ponaša kao Vinicius ili Balotelli, a nema tu kvalitetu, nije dobro za njega
  • Efes Pilsen
    14k
    S obzirom da ce odmarat sad, jel ga moguce dovuci u podcast? :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.