• Heisenberg1986
    423
    Benkovacki cigan nastavlja, bit ce red otic na sajam u benkovac podjelit par vaspitnih
  • Noel
    17.4k
    Ovo nije pobjeda samo protiv Gorice, ovo je pobjeda protiv cijelog udruženja koji za cilj ima pretvorit sektašku mantru "Hajduk prvak" u djelo. Nevjerojatno kakvo suđenje danas. Onih 6 minuta nadoknade neću komentirat, kolko je onda prije koji mjesec trebalo bit u Maksimiru nadoknade 45 minuta? Pa samo je ona srbendara Perić ležao 6 minuta u drugom poluvremenu, gdje je ostalo. Cigani.

Mogu mislit kakav će to režimski horor bit u subotu od suđenja. Naravno uz narikanje dežurnih pičkica sa maxsporta koji sebe nazivaju komentatorima i novinarima.
  • NitkoBitan
    33.4k
    Naravno uz narikanje dežurnih pičkica sa maxsporta koji sebe nazivaju komentatorima i novinarima.Noel

Prijenos ce bit i na HRTu. Doduse samo ne Sapit, to bi bilo too much.
  • Zagi
    13.2k
    Tražiti izuzeće Ercega. Namjerno nam ovo radi , svaku utakmicu.

Ujedno i poruka svi idućim novim sucima. Nećete na nama graditi karijeru.
  • Crni86
    17.6k
    IMG-0120.png

IMG-0121.png

Di je ovdje lopta vani??????? Govno jedno tovarsko.
  • Pacho
    11.5k

Sad kad ga i za derbi odaberu
  • Zagi
    13.2k
    Tovari zaredali lošim izdanjima. Treba održati neizvjesnost prvenstva.

Počelo mi se sve skupa gadit. Da ne igramo europu nebi niti znao da se može igrati neizrežirani nogomet.
    Nekada damo, nekada dobijemo po lampi. Ali na prste jedne ruke mogu nabrojati utakmice gdje sam bio baš revoltiran suđenjem.
    Od dolaska Ercega u bubanj, svaku.
  • sport
    5.4k
    Hajduk je najpitomija ekipa HNL-a sa 23 žuta kartona,a to je lako jer im suci svaku utakmicu oproste 2-3 žutića.U zadnjoj utakmici Hodak sa dvije ruke s leđa ruši igrača Varaždina bez kartona, a Krovinović đonom udara Mamuta u natkoljenicu,naravno bez kartona.I tako svako kolo a mi bedaci to gledamo i trpimo.Kriterij za sve ostale ekipe je strožiji pa Šarlija i ostatak ekipe može nekažnjeno "mesariti" po terenu.
  • reziser
    7.9k
    Di je ovdje lopta vani??????? Govno jedno tovarsko.Crni86

Moram te malo ispraviti, ali za ovaj aut je odgovoran linijski sudac, a ne glavni…
  • Crni86
    17.6k
    ma Dujo s Klisa nije dalmatinac isto. Govna smrdljiva.
  • reziser
    7.9k
    samo govorim o odgovornosti tko je kriv za tu odluku.
    Mislim ipak da on nece suditi u sibotu…
    Jer nebi bilo smisla suditi 2 zaredom istom klubu
  • Crni86
    17.6k
    uzalud nam je ko sudi. Nije to pojedinacan problem nazalost. Odvratni su svi redom i taj problem iz sezone u sezonu je sve veci.

Bas odvratno odvratno. Svaka cast igracima sta imaju na terenu strpljenja za to. Ja bi im na njihovom mjestu vec svasta izgovorio. Govna na kvadrat su svi hrvatski suci skupa sa kusticem i onim paraplegicarom francuzim.
  • Jurki
    20.7k
    sve u redu kaj govoris za suce, slazem se s time.
    Ali igraci su profici, znas da te jebe na svakom koraku i ti im dajes opravdanje za glupe kartone.
    Treba reci kad zajebu i kad su losi.
    Al ko nam je kriv kaj nismo utakmicu rijesili u prvih 45 minuta?

Stisnes protivniku 3 komada do poluvremena pa si nek jebu mater i Gorica i suci.
    Nije da nemamo dovoljno kvalitetni roster da ne mogu to napraviti.
  • Crni86
    17.6k
    aha znaci mi ne zasluzujemo posteno sudenje jer nismo na svojih 100%?

Ne zanima me taj dio ni malo. Svaki sudionik bilo kojeg sportskog natjecanja zasluzuje fer i korektno sudenje. Da li to bila neka amaterska ekipa ili real. Pricamo o sucima i njihovom sudenju na ovoj temi, a ne sta mi jesmo ili nismo. To je druga tema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.