• Marc
    704
    Kreten tovarski, prvi žuti za ništa doslovce prvi dodir i to na loptu, a pitanje da li bi za ovakav crveni ikad tovari dobili
  • NVKOD
    9k
    Neopravadam Stojkovića, ali ovaj Erceg je takav antitalent za suđenje.. za popizditi! Samo je čekao da nekoga isključi, a Gorici za očite faulove ne daje kartone. I taj nam sudi već 5. utakmicu, pa goni se tovare.
  • tomi-pds
    120
    Ne branim ovog našeg bisera al mi se nije činilo da je lopta bila u autu
  • Fatos Beqiraj
    475
    Ako je lopta u autu, ubacuje se sa strane kakve veze ima sto nabio u terenu
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    Mali je glup da to nisu istine ,ništa ,baš ništa nije naučio od prošlog puta kad je momčad ostavio na cjedilu. Znaš da te tovar čeka,i ti sa žutim nabijaš loptu. Mali ti si stvarno onda panglu. Meni mi više odigrao ni minutu
  • Crni86
    17.6k
    Trazit izuzece ercega ubuduce. Dvostrukog kriterija na kvadrat. Vidis da jedva ceka da pomogne slabijem od nas.

Za kaj sve tovari nisu dobili drugi zuti pa nikom nis. Nemijte me jebat.
  • Marc
    704
    Nebi krivio ovdje Stojkovica najlakše krivit mladog igrača kakav god da je čekao ga je ovaj tovar priglupi, jalni ma svašta bi napisao neželim dobit ban radi jebenog tovara glupog. Prvi žuti loptu čisto odnio normalno nije ni prekršaj, a ono drugo nezz di je vidio aut. Kolko košta utakmica HNLa, pitanje za drugove iz Splita
  • Doktor Kunić
    5.7k
    Kriterij u HNL je takav da za ovaj potez nebi svaki igrač (nebitno kojeg kluba) dobio žuti za ovo, ali činjenica je da je opravdan karton. Glup potez totalno.
  • bbb medimurje
    4.7k
    Apsolutno ispravna odluka za iskljucenje stojkovica ali bila je jedna situacija u prvom poluvremenu di je bennacer s visokim dzonom odnio loptu ispred prsira i prsis ga udara stopalom ali je bio faul za goricu
    Za istu stvar koju je napravio prsir je jurisic dobio DRUGI zuti dok je tovar hodak njega udario
  • Praskaton
    4.7k
    Na stranu glupost Stojkovica to je druga priča,ali nema šanse da bi ovo tovarima sudio.To svi znamo,nema šanse
    Prvi žuti je smiješan ono nije faul uopce a kamoli žuti.Ovakvih napucavanja lopte za drugi žuti bude u svakoj utakmici.

Nevjerovatno šta nam suci rade iz utakmice u utakmicu
  • E46
    2k
    Jebem ti mamu ja erceg smece jedno
  • Krizy
    63.7k
    Nebi krivio ovdje Stojkovica najlakše krivit mladog igračaMarc

Kakav mladi igrač, ovo mu je šesta HNL sezona.
    Koliko mu treba za naučiti da se ne rade ovakve gluposti kada imaš žuti karton?
    Nebitno kako je dobio prvi, napucavati loptu kada imaš žuti je neopisiva glupost.
  • Marc
    704
    ma znam šta da ti kažem 22 godine… mlad je.. kak se ponaša nije zreo.. ugl..
  • Crni86
    17.6k
    Koliko drugih zuti za puno vece stvari je oprosteno tovarima???

Nas se samo ceka dok se drugima gleda kroz prste. Drugi moraju ubit covjeka za zuri, mi nekog taknemo i bude zuti. Frustrirajuc je kriterij i naravno da igeaci pizde. Igrajte vi ligu di vas tuku godinu dana ko pese pa onda kad nekog taknes samo dobis zuti.

Odvratno bas odvratno sudenje. Tocno vidis da zna di i koga i kada treba. Znaci ovo danas ne da nije bilo slucajno nego sa sigurnoscu tvrdim da je sasvim namjerno.

Plus di je jebena snimka di se vidi da je lopta izasla van?????? Smrdljivi max sport bi inace vrtio 24 puta taj kadar aliiiii kad igra dinamo e pa to se nece nikad vidjet. Vjerojatno nece biti niti u sazetku. Govna tovarska
  • NVKOD
    9k
    Da se ne bi zaboravilo jer je Stojkovićev crveni svima u fokusu, što je s rukom? Niti ovaj smrad ne sudi, niti se kVAR nije uključio niti režiser nije vratio snimku, a imao je brdo prilika...

Opet tovar na zadatku, e ovaj put nije uspio! Btw, ta ruka je crveni karton jer je igrač bio zadnji... baš me zanima kaj bi dosudio s druge strane, joj da, znam, crveni. Smeće sudačko!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.