• San Lorenzo
    23.3k
    Dobrivoje ne jebe živu silu, frajer s jednakim postavkama igra protiv Karlovca, Lillea i Gorice. :lol:
  • Crni86
    17.6k
    lik iz utakmice u utakmice dokazuje da nije trener za dinamo.
  • Jay
    2.9k
    Ajmo pregazit tovarsku nedonoscad
  • hardek
    7.6k
    Jedino objašnjenje mi je da je u tijeku natjecanje "ko će bit tvrdoglaviji" pa se Boban i Kova bore za prvo mjesto
  • rokikaciga
    7.8k
    A stvarno sam bio uvjeren da je to to kad je bio.preddstavljen...
  • Xpert1992
    202
    Ja se fakat nadam da ima neki plan da imamo nekog bar prividnog medjulinijskog igraca. Vec sam lud ko kupus jer nam napadaci ne mogu doci do udarca na gol a kova i nas strucni stozer to jednostavno odbija vidjeti. Vise mi je tak svejedno hoce li taj medjulinijski bit Beljo koji se spusta, krila koja ulaze u sredinu, Zajc, Bennacer, bilo tko ali neko mora jeboga ja. Mi moramo ici na pobjedu covjece.
  • ElDorado
    7.9k
    Jebemi se za RPGa kad imamo Miku
  • Crni86
    17.6k
    pa i to je pokazao na pocetku sezone. Ista bezopasnost je zabiljezena u prva dva tri kola i onda ulazi stojke te igramo dva najbolja poluvremena pod kovom ikad. I kaj onda? E ajmo opet korak nazad pa bit sterilni, ajmo mi igrat sa svim malima sa 3 defanzivna veznjaka.

Znaci lik zna koje je rjesenje jer ga je napravio nakon dva kola. Nema veze ovo s ne znanjem. Ovo je ili strah ili tvrdoglavost. Al ak se trener boji kak da mi ocekujemo od igraca da gaze? Branio sam ga, bio sam racionalan al sad mi je fkt puko film.

Postavi jebenu ekipu ko protiv karlovca. Igraj rukometa sa njima i bok.
  • Dadox
    1.1k
    Nema magle…
  • über alles
    2.2k

Al zato ju nas trener prodaje
  • austrijanac
    8.7k
    Parkiraš auto i prvo vidiš Lesičkog.

Tekma nije mogla gore počet...
  • Crni86
    17.6k
    nije mogla bolje ako si ga poocastio sa par lijepih rijeci
  • ElDorado
    7.9k
    Trebalo bi bacit kladušu hoće se Mišić srušit na terenu
  • Marc
    704
    Ne kužim Kovu nikako, u početku sam ga podržavao al sad kad vidim postavu stvarno ne kužim koji mu je plan osim udri po starom i standardnom pa kaj bude. Nisam optimističan s ovom postavom. Stojkovic ili bilo tko na desetki je ovdje morao biti unutra..
  • rokikaciga
    7.8k
    Identicno razmisljamo o ovoj situaciji sa Kovom. I dalje tvrdim da se boji napravit pogresku da ne dobije jezikovu juhu od Bobana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.