• NKDZ86
    6.6k
    brodo jutro svima, samo ne njima!
    na posao se danas dodatno nosilo: još 1 čarape, duge gaće, buff, druge tenisice, pivica koja se hladi u autu...
    sve je to zbog dinama!
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Nekad bi me bilo strah kiksa da ćemo se ispromašivati i onda ostati 0:0 ili 1:1. Sada su me doveli do toga da mi bod izgleda kao teško dostižna stvar.
    Alibija nema, dobili su duži odmor nego inače, nema više krumpirista nego je novi travnjak, lijepo je vrijeme, imat će podršku na tribinama, skoro svi su zdravi. Kako god znate i umijete ugurat ju u gol
  • NitkoBitan
    33.3k
    Strah ravan nuli znajuci da smo ionako najkasnije u subotu tamo gdje nam je mjesto.

Uvjereniji sam u pobjedu protiv tovara nego protiv Gorice.
  • masacusec
    6.8k
    Danas direkt sa sastanka na tekmu..
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Ničota najavljuje Bakrara u špici, Topića na krilu i isti vezni red kao u Lilleu, jedina promjena bi mogla biti Bennacer-Ljubičić.

Često Ničota fula s najavama, ali stvarno ne bih volio Bakrara u špici jer je sad već pomalo zabrinjavajuće ako Beljo ponovno dobije mrvice od 15-20 minuta. Isto tako se nadam da ćemo ipak imati malo ofenzivniji vezni red, Vidović nije na mapi za prvih 11, ali se nadam Stojkoviću. Protiv Topića desno u izostanku Lisice čak nemam ništa protiv, ovo malo što je odigrao izgledao je dobro i zaslužio je dobit priliku.
  • Paulie
    517
    jel se da ulovit parking tam ispod zapada ak se dođe sat i pol ranije cca
  • IvanS
    433
    Već je sve napisano u ovih 6 stranica do sada...
    Nakon prošle utakmice sam rekao, "dobro, kada bude uzvrat treba im vratiti milo za drago", a sada to treba na n-tu!

Ona količina bezobraštine, odugovlačenja, nesportskog ponašanja i sl. mi je tu Goricu zgadila do krajnjih granica.

Danas pametno, ne dobiti karton dok mašeš rukama i pričaš, nego zbog starta pa da znaš zašto si ga dobio.
    Ako krene njihova kontra, vučeš, čupaš, uklizavaš i usput mu j...š nekoga od ženskog dijela obitelji.

Poseban fokus na Matijaša, Perića, Kavelja i ekipu koja je prošlu utakmicu kuhala situaciju...

Želim pobjedu s više golova razlike i ubiti igrom da se sjećaju još dugo dugo!
  • Crni86
    17.5k
    Ukoliko krene isti red kao protiv lilea - kovacevic istog trena mora dobit otkaz.
  • Peškaman
    8.3k
    Želim da se vratim s posla,ručam, odmorim, pogledam utakmicu u miru i navečer proslavim povratak na prvo mjesto s par piva.
    Eto ako nije problem igračima i treneru da mi ne useru ponedjeljak.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Atmosfera po objavama i opcenito prije utakmice u totalnom rasulu. Ja nisam nista pozitivno procitao vec mjesec i nesto dana a pogotovo u zadnje vrijeme. Iskreno ne znam kako misle dobit ovo danas ali bojim se da ce nas pobjeda opet zavarati (citaj Varazdin, Karlovac).
  • pešća
    683
    ali bojim se da ce nas pobjeda opet zavaratiBornaPŽ1986

Poraza se ne bojiš jer nas neće zavarat?
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Poraza se ne bojiš jer nas neće zavarat?pešća

Ne kuzim? Po cemu bi me poraz trebao zavarati kad znamo na cemu smo unazad mjesec dana? Poraz me ne bi iznenadio, Goricu smo jedva prezivljavali i kad smo bili u puno boljem stanju nego danas.
  • Raul
    350
    Navi, navijaj
    I kolcem, i lancem, i bokserom u glavu
    Navi, navijaj
    Udari, razvali, za Dinamovu slavu

To pustiti igračima pa neka ih to dodatno motivira
  • pešća
    683
    Goricu smo jedva prezivljavali i kad smo bili u puno boljem stanju nego danas.BornaPŽ1986

Znači ako danas svladamo Goricu i Carevića bez većih problema bit će to napredak sadašnjeg trenera u odnosu na prijašnje i na tome mu treba čestitati isto kao što se i pljuje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.