• GeneralNapoleon
    2.4k
    Nije li netko rekao da je taj one season wonder?
  • Tranzicijski Napad
    956

Trebao je on odavno napustit tu ligu. Sturm je bio najblize potpisu ali otkazano u zadnjim trenutcima 1.5mil + postotak su nudili.
  • Masto
    586
    Gruzijci su ratnici a valjda je i ovaj jedan od njih
  • Omake
    14.3k
    bez grafa, meni je Guliashvili fizički inferiorniji Emreli
  • hardek
    7.8k
    bez grafa, meni je Guliashvili fizički inferiorniji EmreliOmake

Ovo je zabrinjavajuće jer nije ni Emreli fizički bio na nekoj zavidnoj razini
  • NitkoBitan
    34k
    Ne bi bilo prvi put da se igracima iz "regiona" dize cijena preko spomena Dinama.
  • Ivdzo11
    8.7k
    ja isto mislim, da tu ima nesto puno vise bi se spominjalo, ovako msm da mu samo dizu cijenu... Ali ne bih bio protiv da dođe
  • CastAway1986
    4.7k
    Guliashvili je u Sarajevo dosao iz Saburtala , ispocetka je vecinom ulazio bez nekog ucinka..Ono sto mu je pomoglo je posudba u Velež gdje je bio najbolji igrac i igrao redovno dao ja mislim desetak golova..Lani kad se vratio u Sarajevo odigrao je brutalnu sezonu dao 16 golova a bio je i u špici i na krilu, pozvan u reprezentaciju Gruzije.Trebao je u Sturm ali je propalo poslije je bio blizu Trabzonspora ,navodno Sarajevo htjelo 3M..Ove sezone dosta loše igra sad mozda malo je i do promjene trenera (Zekic , Musemic i sad Cvitanovic) a i mozda je malo utjecalo to sto su mu propali transferi..Dvaput sam ga gledao uzivo jednom u Širokom , drugi put u Mostaru i dominirao je ali opet trenutno nije ni sjena od lani..Da li smatram da je bolji od Hoxhe , ne , moze li igrat u Dinamu sa boljim suigracima nego ima na Koševu mozda ali ovdje mu se sigurno nebi tolerirala slabija igra u fazi obrane..
  • Fatos Beqiraj
    654
    Ne vidim svrhu dovodit igraca od 24 god koji vjv nece ni bit u prvih 11 i sumnjam u taj transfer da ce se desit.
  • CastAway1986
    4.7k
    Kad smo kod gruzijaca nikad necu prezaliti sto prije par sezona nismo doveli Giorgi Kochorashvilija dok je bio na posudbi iz Levantea u spanjolskom drugoligasu Castellonu ..Pisalo se po medijima da ga pratimo , Tironi ja mislim..Odigrao sjajno na Europskom prvenstvu pa poslije u Levanteu da bi ga na kraju kupio Sporting..Inace mlade kategorije Gruzije igraju dosta dobar nogomet
  • Omake
    14.3k
    Volio bih da nam je transfer politika McKenne i Valinčići. McKenne - free agents u najboljim godinama, dokazani u jačim ligama of HNLa. Valinčići - mladi igrači, u22, najbolji na svojoj poziciji u ligama slične kvalitete HNLu.
  • Dzoni
    3.2k
    Super je uzimat takve igrače kao Mckenna kad se pogodi sa njima, problem je kad za svakog Mckennu imaš Mmaeea, Kangu i Mbukua na vrlo visokim plaćama i niskim motivima za igranje. Dosta sklizak teren često bude
  • Droljo
    23.6k

Veliš zidanes i pavones...
  • Omake
    14.3k
    Ali nijedan od te trojice nije što bih ja opisao kao McKenna arhetip transfera.
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Naravno da ne mozes sa svakim igracem pogodit, ali da ga karakterno mozes skenirat to mozes i moras.
    Mi smo Mmaea i Mbukua doveli na lijepe oci. Jedan je na papiru iskusan na razini Dinama, a drugi je vrijedio 9 mil. eura. Doslovno je takva argumentacija bila.
    Prije potpisivanja Mmaea ekipa je ovdje skupila vise informacija o njemu na terenu i izvan njega nego sto ih je imao tadasnji SD. Imamo toliko skauta na placi, a niko nije dovoljno sposoban za provjerit internet forume ili, cak nevideno, otic do Budimpeste.
    Danas svu relevantnu statistiku mozes izvuci, ali karakter se provjerava malo dubljim skautingom. Meni je manji problem kad mi pogrijesimo s Mbukuom, Kanekom, Ogiwarom, igracima koji nisu problem u svlacionici nego kad promasimo s propuhom u glavi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.