• rokikaciga
    7.7k
    Nije kolega Omake ali mene je uzasno zanimalo jer nisam ni minute gledao doticnog...

blbK97Q.jpeg

Ovo izgleda dosta dobro, kompletno krilo ali samo kaska zavrsnica po ovom.
  • austrijanac
    8.7k
    Top statistika, top grafovi, ali imam takvu mržnju prema bosanskoj ligi da imam malen strah prema ikome tko dolazi od tamo.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Nije li netko rekao da je taj one season wonder?
  • Tranzicijski Napad
    903

Trebao je on odavno napustit tu ligu. Sturm je bio najblize potpisu ali otkazano u zadnjim trenutcima 1.5mil + postotak su nudili.
  • Masto
    493
    Gruzijci su ratnici a valjda je i ovaj jedan od njih
  • Omake
    13.7k
    bez grafa, meni je Guliashvili fizički inferiorniji Emreli
  • hardek
    7.5k
    bez grafa, meni je Guliashvili fizički inferiorniji EmreliOmake

Ovo je zabrinjavajuće jer nije ni Emreli fizički bio na nekoj zavidnoj razini
  • NitkoBitan
    33.3k
    Ne bi bilo prvi put da se igracima iz "regiona" dize cijena preko spomena Dinama.
  • Ivdzo11
    8.6k
    ja isto mislim, da tu ima nesto puno vise bi se spominjalo, ovako msm da mu samo dizu cijenu... Ali ne bih bio protiv da dođe
  • CastAway1986
    4.5k
    Guliashvili je u Sarajevo dosao iz Saburtala , ispocetka je vecinom ulazio bez nekog ucinka..Ono sto mu je pomoglo je posudba u Velež gdje je bio najbolji igrac i igrao redovno dao ja mislim desetak golova..Lani kad se vratio u Sarajevo odigrao je brutalnu sezonu dao 16 golova a bio je i u špici i na krilu, pozvan u reprezentaciju Gruzije.Trebao je u Sturm ali je propalo poslije je bio blizu Trabzonspora ,navodno Sarajevo htjelo 3M..Ove sezone dosta loše igra sad mozda malo je i do promjene trenera (Zekic , Musemic i sad Cvitanovic) a i mozda je malo utjecalo to sto su mu propali transferi..Dvaput sam ga gledao uzivo jednom u Širokom , drugi put u Mostaru i dominirao je ali opet trenutno nije ni sjena od lani..Da li smatram da je bolji od Hoxhe , ne , moze li igrat u Dinamu sa boljim suigracima nego ima na Koševu mozda ali ovdje mu se sigurno nebi tolerirala slabija igra u fazi obrane..
  • Fatos Beqiraj
    448
    Ne vidim svrhu dovodit igraca od 24 god koji vjv nece ni bit u prvih 11 i sumnjam u taj transfer da ce se desit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.