• Mihael2305
    952
    Armada se digla protiv antife :brow:
  • crophantom
    2.6k
    Ali prosvjed protiv imaginarnog fašizma, a 80 posto transparenata protiv kapitala i kapitalista :rofl:
    Kakvi jebeni debili, pa to je strašno :rofl:
  • ksapi
    6.7k

U Hrvatskoj 90% ljudi uopće ne kuži kaj je fašizam, kapitalizam, desnica, ljevica.. ali za mlatit praznu slamu po medijima i trgovima se uvijek nađe pametnih.

Kolko mi se gadite, govna komunistička, mrzim vas više od četnika
  • Chempers
    1.1k
    Među prosvjednicima smo zatekli i 33-godišnjeg navijača Dinama, Tibora, koji smatra da je Hrvatska opasno skrenula u fašizam te da činjenica što voli Dinamo ne znači da podržava sve veće nasilje na zagrebačkim ulicama.

Ajde Tibore, javi se i istupi svojim nickom ovdje. Znam da vas ima i na ovom forumu.
  • fakin
    2.4k
    https://i.postimg.cc/fR7m4w8n/vrre.png

bogami trg je dobro ispunjen
  • Bernard
    1.1k
    Iskreno ovaj broj debilčeka na trgu me iznenadio,
    očito da nam društvo skreće ulijevo, jebeno me naživciralo.
    Mora biti da je majki i slični sretni..
    Kad vidim onda dva studenta sa transom balkanska federacija muka mi dođe..
    Nismo imali podjele već 30 godina pa ajmo opet sa susjed na susjeda jebote.
  • NitkoBitan
    34k
    činjenica što voli Dinamo ne znači da podržava sve veće nasilje na zagrebačkim ulicama.Chempers

:rofl: :rofl: :rofl:

Kakva konstrukcija mamu im jebem!
  • ksapi
    6.7k
    Ako ovo nije zaslužilo neki kontraprosvjed, onda ne znam kaj je. Ovo je postalo bolesno
  • Kepec
    8.2k
    skupilo nas se više nego što sam očekivao.dumitrumitu

Jel se može izbrisati ovaj komentar?
  • Jaro
    11.4k
    Jel se može izbrisati ovaj komentarKepec

Neka ga. Nek se vidi tko je tko ovdje...
  • dumitrumitu
    1.7k
    Evo izbrisao sam.
  • ksapi
    6.7k

Izbrisao ga je govnar sam. Daj se izlogiraj sam, prije nego te moderatori pobrisu s lica zemlje, komunjaro zadojena
  • emilperska
    12.8k
    Cirkus je došao u grad. Među malobrojnim sudionicima kao glavne zvijezde ističu su mrzitelj hrvatske nogometne reprezentacije Aleksandar Stanković i jugoslavenski propagandist Rade Šerbedžija.

Autohtoni zagrepčani danas su zaključani u sobi i čekaju da festival nakaza završi sa svojom povorkom.
    cibona

Podsjeća na "oslobođenje" Zagreba i dolazak Koče Popovića i gasitelja Građanskog Marka Belinića.

Nije slučajno prva nedjelja adventa odabrana za ovaj mimohod moralnih i fizičkih nakaza..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet