• Slavonac86
    858
    Mene pomalo zabrinjava brojka okupljenih, da se toliko umno bolesnog šljama nakotilo kod nas, za ne povjerovat…

Mjesecima se piše i govori o jačanju ekstremne desnice u hrvatskoj, ali sve mi se čini da je to obrnuta psihologija i mazanje očiju ka gašenju i ono malo prave desnice što je ostalo u našoj domovini.
  • KtcGoat
    7.9k
    Danima su imali besplatne reklama u medijima i dnevnicima, te su ih isti ti indirektno ili direktno pozivali
  • Peškaman
    9.8k
    Ljudi na antifašistički prosvjed u Hrvatskoj ponijeli zastavu Palestine i mašu s njom, a pored zastave na kartonima ispisane "poruke" poput "Turisti nisi sigurni u Hrvatskoj".

Kakvi su ovo teletabisi :lol:
  • Alkmar1312
    284
    Katastrofa, ljudi su se borili i ginuli za kaj? Da bi danas gamad mahala tim zastavama...
  • don
    22.6k
    ne mogu ni zamislit kakav šugav dan za bit građanin Zagreba
  • Slavonac86
    858
    to ne umanjuje činjenicu da i dalje postoje u tolikom broju
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Mene pomalo zabrinjava brojka okupljenih, da se toliko umno bolesnog šljama nakotilo kod nas, za ne povjerovat… — Slavonac86

Fosili i gerijatrija još koja je ostala od tih generacija i ovi njihovi pederi koji vjerojatno pojma nemaju šta znači naziv antifašist.
  • Slavonac86
    858
    IMG-3576.jpg

Hoće tko odgovarati za ove zastave koje se vijore glavnim gradom hrvatske?
  • NitkoBitan
    39.9k
    Vidi fosila na slici, svijetla im je buducnost :grin:
  • Medvedgrad
    974
    Hoće tko odgovarati za ove zastave koje se vijore glavnim gradom hrvatske? — Slavonac86
    Zastava lo stile Vukovar 18.11.1991. ili južna tribina JNA.

Mene pomalo zabrinjava brojka okupljenih — Slavonac86
    kad se sjetim preko 500.000 okupljenih na koncertu na hipodromu (prosječne starosti ~28 godina) odmah se bolje osjećam.
  • don
    22.6k
    četničke zastave :grin:

više mrzin lijevičare nego srbe. Nevjerovatno koliko odvratna skupina ljudi.

veliko bravo za Tornado i Armadu danas.
  • fakin
    6.9k

ova prva slika s natpisom poziva na kršenje Ustava RH

čl. 135.
    Zabranjuje se pokretanje postupka udruživanja Republike Hrvatske u saveze s drugim državama u kojem bi udruživanje dovelo, ili moglo dovesti do obnavljanja jugoslavenskoga državnog zajedništva, odnosno neke balkanske državne sveze u bilo kojem obliku.
  • barbax
    726
    Evo i tovara, ima KONTRA MRAKU KONTRA SILI tabla :rofl:
  • Slavonac86
    858
    I sad ovi jebivjetri smiju nositi kojekakva obilježja, zastave, tu i tamo zapjevat staru partizansku i sve to uz mirnu pratnju policije i osiguranja, dok s druge strane imaš situaciju gdje se za skandiranje “Hrvatska nezavisna država” ili famozni “ZDS” otvaraju istrage.

Teški totalitarizam zavladao kod nas, e moj narode…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet