• Dadox
    1.1k
    Dobra je stvar što se i u slučaju poraza ili boda u Gorici u ponedjeljak već u subotu možemo vratiti na prvo mjesto…
  • KtcGoat
    2.2k
    u slučaju poraza ili bodaDadox

možemo vratiti na prvo mjestoDadox

Nek se vrate u kurac, u slucaju poraza ili boda
  • Dadox
    1.1k
    i ja bih bio razočaran,ali ne i iznenađen.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.7k
    Pristup, želja, trka... jel tražim puno?
    Igrajte za našeg Sanjina prije svega, a onda i za iskupljenje za Lille!
    Zgazite tu Goricu, pokažite tko je Dinamo i vratimo se tamo gdje smo trebali biti odavno!
    A mi, mi bumo tu uz vas kao i uvijek, 1.400 km ili 20 km, nije bitno... jer kad igraš ti, ja pratim te :heart:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Zadnji put ih je Varaždin dobio i mi smo dobili penis. Zato se bojim ponovno mlohavog pristupa i ništa-ništa, s time da nadam se da nam ne će kao dosad uć prvi udarac. Treba nam pobjeda makar 0:1 totalno nezasluženo na autogol i s prvog mjesta dočekati orjunu.
  • Zvone92
    75

Upravo to, idem na utakmicu, ali u slučaju poraza mislim da me tribina vidit neće dok se trener ne promijeni..
  • BBBaranja
    4.4k

Pa ne ideš na tekmu zbog trenera ?!
  • Ivanmtk
    1.7k
    Stari, nemoj onda nikako ni dolazit
  • NKDZ86
    6.6k
    Više ne očekujem ništa od ovih beskičmenjaka i od ovog trenera. Boli njih briga za navijače i sve.
    Naravno da je pobijeda imperativ, ali realno ako uzmemo bod.. . Nakon Europe je tekma i to još nakon velikog poraza. Očekujem teški bunker i bacanje na pod od 1.min od strane njih.
  • Danko
    2.6k
    Ak naši igrači imaju i malo garda, za ovu utakmicu im i ne treba trener...
    Imaš priliku preuzet 1. mjesto , osvetit se likovima koji su te prebili i pobjedili usred tvog dvorišta, isprat sramotu u pristupu iz celte, doć u situaciju da sljedeći vikend budep na +4, pa jel to nije dosta veliki motiv?
    Ak ovo sjebu onda su stvarno hrpa bezkičmenjaka.
  • hb1
    235
    Samo knockout magaraca dolazi u obzir!
  • Mlađi referent
    14.8k
    Hoxha će probit to sutra

Ide 0:3
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.