• crophantom
    2.5k
    ne trebamo ni čekati, u njihovoj je kulturi gledati ženu ko komad mesa, nemoramo dalje, samo pitaj ženske osobe u svojoj okolini kak se osjećaju kad prođu pored gradilišta gdje su mahom Indijci.
  • ElDorado
    7.8k
    o bože jel ti citas s razumjevanjem. Pa rekao sam da su najveci problem Indijci. Ja ih osobno ne bi pustao. Najprilagodljiviji su Filipinci
    Samo je gola činjenica da mi trebamo radnu snagu i da treba učiti na greskama drugih
  • cibona
    7k
    Ja ljevičarski lažov i troler? Stani s uvredama odmah sada. Moji stavovi su dijamentralno suprotni ljevičarskim, antifašističkim, promigrantskim. Srami se ti.
  • Praskaton
    4.7k
    daj onda otkrij istinu o časnoj kad već znaš
  • mali M
    9.1k
    jesu jesu.. zato širiš laži da ćemo tek saznati istinu o časnoj. Ja vam tu ujutro prenio iz prve ruke, doslovno i ti se ovako pokenjaš.. kažeš nisi ljevičar, samo si progresivan :roll:
  • cibona
    7k
    Istraga neka radi svoje. Ono što je zanimljivo jest kada je časna došla u bolnicu. Treba osuditi monstruozan vjerski napad ako se uistinu i dogodio, a treba uzeti u obzir da je časna došla u bolnicu nekoliko sati nakon ranjavanja.
  • cibona
    7k
    Da, ja sam ljevičar, internetski troler i apologet stranih radnika. Moji upisi na forumu to i dokazuju.
  • ElDorado
    7.8k
    prva recenica je jedina ispravna. Raditi histeriju bez ijednog dokaza? Nek policija jasno kaze sta se dogodilo
  • cibona
    7k
    Tako je, a internet bojna neka sama sa sobom započinje nove križarske ratove bez da znaju ijedan konkretan dokaz o slučaju.
  • mali M
    9.1k
    časna došla u bolnicu nekoliko sati nakon ranjavanja.cibona

Pa naravno i to sam ti rekao zašto, ali ili ne čitaš pa flejmaš ili si samo zao..
    Časna nebi ni otišla u bolnicu jer je ozljede nisu bile tolike nego su drugi inzistirali, kao i što nije hjela ni policiju. Nemoj biti teroler nego pitaj ako neznaš a ne da se hraniš na indexu.
    Ti si lik koji će vjerovati jedino ak ti pred očima spikaju nekog... Baš i dobro rekao i sramim se ja... zato sam i napisao susramlje...
  • cibona
    7k
    Tako je, dnevno se hranim upisima dalije orešković i indeksovim kolumnistima.
  • jakov1
    1.3k
    ↪cibona kakav si ti lik.. ljevičarski lažov i troler...mali M

Nek netko majkija prozove macho ustasom i onda sam sve vidio na ovom forumu.
  • Dzoni
    3k
    Kad vidim ovakve članke, dođe mi kao kompliment da me netko nazove ustašom
  • Kruno
    1.2k
    Neka muslimana sto dalje od Hrvatske.
  • cibona
    7k
    Hahaha dobra, evo ti lajk.
bold
italic
underline