• ElDorado
    7.8k
    Glupost je da u momcadskom sportu igraci mogu nesto pametno organizirat bez trenera. Teska glupost.
  • austrijanac
    8.6k
    ma ne mogu.
    Ali da kadar imamo, definitivno.
  • Zagi
    13.2k
    Obje tvrdnje mogu biti točne u isto vrijeme.
    -niti su igrači dobri kao kaj se očekivalo
    -niti trener izvlači išta blizu maksimumu iz njih
  • Xpert1992
    198

To je to. Mi tu svi zapravo nagadjamo, tesko je doci do tocnog odgovora, jedan dan mislim da je samo do trenera, sutra mislim da je do igraca, onda mislim da je jedno i drugo. Jer ono, ok, ja smatram da Kovacevic nije dovoljno dobar trener za Dinamo, i najlaksa stvar bi bila promjenit trenera i poslje lagana setnja u hnl-u s nekim drugim.
    A s druge strane si mislim, kaj ak na njegovo mjesto dodje ono, tipa Zekic, Safaric.. i ta ekipa, i nama igra opet ne napreduje, rezultati budu slicni, opet dajemo vrijeme i cekamo. Ja ne velim da nam igra ne bi napredovala, ali u slucaju da se to desi, kaj bumo onda? Opet mjenjaj pa sve ispocetka?

Boban zeli trenera koji ce biti dugo tu u klubu, a u slucaju da se desi da dovedes nekim cudom Xavia, ja ne vjerujem da bi on tu ostao dovoljno dugo da ostvari tu Bobanovu viziju. Tak da ja ne znam.

Nisam za Kovacevica, ali nisam ni za ove ostale koji se spominju u kontekstu Dinama. Al me tjesi cinjenica da Boban sigurno zna bolje od mene i napravil bu ono kaj misli da je najbolje. Ja jedino kaj mogu je ovak nagadjat cisto sebi za gust i zabavu. I navijat i podrzavat kak god bilo.
  • mali M
    9.1k
    Boban zeli trenera koji ce biti dugo tu u klubuXpert1992

Znaš kaj, meni je ovo u redu, ali i malo utopijski! Svi bi mi to, al mi smo sudionici jednog natjecanja u kojem je cilj biti pobjednik. I ponavljam kao i mnogi prije, svi bi mi imali masu više strpljenja da pokazujemo naznake igre, taktike, uigranosti itd.. problem je kaj ništ od toga ne vidimo nego još jurimo nizbrdo... Jednostavno nije Kova taj i čim prije strgnemo taj flaster bit će bezbolnije
  • Praskaton
    4.7k
    Ono što me veseli da su pojedinci pokazali vrhunske igre do sad.Valinčić,Dominguez,Scott,Goda,Vinlof,Misic,Hoxha,Stojkovic,Bakrar,Beljo,Zajc,Ljubičić
    Svi oni su imali više od jedne utakmice u kojoj su pokazali individualnu klasu.

Vjerujem da njihov krajnji domet nije toliko visok da napadamo finale EL a bome nije ni takav da izgledamo kao kadeti kraj igrača Lillea i Celte
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Ja ću na šatrovačkom a vi pogađajte na koga mislim. Kek, doktor nogometa za ovoga lika. Bar će krv pišati ako ništa drugo na tekmi ,bolikurliba neće postojati. A ova prevara je i dalje tu ,daj vise razligu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.