• Goncalo Santos
    2.5k
    bravo stari tako to inace funkcionira. Kad opustose sve europske drzave stat ce na Hrvatskoj, nas nece dirati. Sta nas briga za druge zemlje.

Tu kad ti dodu neces imat prosvjede na jelacicu da treba zabranit alkohol, svinjetinu i uvest kamenovanje zena. Nebitno sta to traze u norveskoj, uk, francuskoj, mi im nismo zanimljivi pa do nas to nece doc.
  • ElDorado
    7.8k
    jesu tamo na snazi šerijatski zakoni? Pakija kod nas ni nema
  • ElDorado
    7.8k
    uopce ne razumijem što ti hoces?! Da mi odgovaramo za politiku Belgije ili Francuske?
  • Oluja
    5.8k
    još nisu na snazi šerijatski zakoni, ali žohari se množe i nemoj biti naivan da za 20-30 godina neće doći do toga. Tko je prije 5 godina mislio da će ih ovoliko biti kod nas?
  • ElDorado
    7.8k
    koga? Arapa? Jel znas nabrojat drzave di su na snazi serijatski zakoni? Jesi vidio arapa koji radi u dostavi na ulicama zagreba?
  • Goncalo Santos
    2.5k
    ne nego da ti ukazem na obrazac ponasanja tih arapa, ako je doslo do njih doci ce i do nas jer je EU tako odredila.

Ti mislis da njih trenutno tu nema, sto nije istina, ali kad ih dode jednom jos vise da nece upropastiti drzavu kao sto su druge? Da ce sta odustati od svojeg barbarskog zivota i sta boriti se za prava zena i djece?
  • Oluja
    5.8k
    posto pišeš ovdje zaključujem da imaš zdrave oči, a praviš se slijep.
  • ElDorado
    7.8k
    ima ilegalaca u azilima. Arapa u dostavi ja nisam vidio a ne znam di bi drugdje radili
  • ElDorado
    7.8k
    Najvise ima indijaca i nepalaca i filipinaca. I njih isto jasno treba razlikovati. I opet ponavljam al zgleda da je to dosta tesko shvatiti-za to je odgovorna drzava koja izdaje radne dozvole!!!!! Ne padaju s neba
  • Goncalo Santos
    2.5k
    ti se i dalje opet uhvatio te formalnosti je li netko legalan ili ilegalan.

Ne da mi se vise tebi objasnjavat, gledaj rtl direkt i citaj index i slavi integraciju i jednakost, kad ocito dublju problematiku ne vidis.
  • ElDorado
    7.8k
    Moj sin zivi u Švedskoj pa mogu posvjedociti njihovim primjerom. Znate s kim imaju problema? S Arapima, šiptarskom mafijom i? Balkanskom mafijom koja ukljucuje i kulturne Hrvate.
  • ElDorado
    7.8k
    problematiku čega? Filipinaca? Indijaca? Nepalaca? Lako za rješiti. Indijcima se ne izdaju radne dozvole.
  • crophantom
    2.5k
    jasno da je kriva država i kartel njihovih pohlepnih kompića koji zarađuju na uvozu + ljudi koje boli kurac pa ih trpaju u svoje stanove.
    Mislim da nitko ovdje nije tvrdio da su ovi krivi.
    Da, razlikujem ih, Indijce koje nebi puštao ni blizu države, Nepalce, Filipince itd.
    Kriva je država i prema državi ide pritisak vec, samo sto se ne smije sve javno jer bi mediji vikali "rasisti, rasisti".
    Iz mog iskustva ljudi u vladi su svjesni da je ovo sve skupa za kurac i tu imam neke nade da ce se stvari rijesiti, ali pritisak prema njima mora biti i jači, na koji se god legalan nacin moze.
  • Oluja
    5.8k
    a vidiš, moj rođak živi u Kanadi i kad sam mu rekao da mi ovdje nemamo nikakvih problema s Indijcima jer nisu nasilni nego su došli raditi rekao je-samo čekaj dok ih bude veći broj kao kod nas u Kanadi pa ćete vidjeti kakvi su.
  • mali M
    9.1k
    kakav si ti lik.. ljevičarski lažov i troler... Jel ti bar mrvu neugodno? Ja sam tu rekao apsolutnu istinu i ti tu dođeš trolati i lagati jer si ti dio internet bojne samo je jasno u čijoj službi... Katastrofa kolko malo poštovanja imate prema nevinim ljudima i istini... Samo da živi vaša ideologija... Susramlje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet