• NKDZ86
    6.6k
    čovjek ko da igra na školskom haha, strašno kakav lik
  • Dinamo-SB
    776
    eka nas jos jedan dino peric samo sta ce ovaj 2 godine trcat krugove oko terena i uzet 1.6 mil eura.Goncalo Santos

Dino Perić će uzet 1.2 mil eura u 2 sezone trčanja krugova.. Čak mi je malo i iznenađujuće da navijače i simpatizere Dinama priča oko Dine Perića ne brine. Još mogu shvatit prošlu sezonu i okej,ajde nek mu ta jedna sezona zbog prijašnjih zasluga bude "oproštena", ali da lik do kraja cijedi klub meni je neshvatljivo. I to pričamo o ozbiljnoj cifri. I ponavljam , ne ide se na nož i nije da se nema razumjevanja, pa prošle godine je isto fino 600k spremio u dzep pa nije nitko riječi rekao. Ugl. meni osobno čudna priča.
  • Zagi
    13.2k
    A kaj da radimo? Zahvalit se Vlatki i panduru na tom ugovoru i čekamo da istekne. Kaj drugo?
    Nismo mi pali jer su se zvijezde tako posložile već jer nas je vodila nesposobna ekipa. To je najblaži pridjev koji mogu dati.
  • Jos-Optimus
    8k
    a ti ne bi uzeo? To je ugovor i ima se ispoštovati. Pa nije malouman da to ne uzme
  • Fan
    1.7k
    Točno. U principu se na isti način možemo zahvalit i "našem" Mariću i toj ekipi. Jedino što su ovi prije imali par pogodaka pa smo od 2018. nekaj i napravili, a ovaj nije napravio baš nikaj dobrog.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Orsa asist iz kornera za Davida Luiza.
  • Dzoni
    3k
    Ante Ćorić zabio za 3 1 pobjedu Hamrun spartansa u KL
  • rokikaciga
    7.6k
    Ivan Saranic upravo zabio gol za osvojit Puskasa. Dubinska lopta preko obrane Orijenta prema njemu, okrenut ledima, petom lobao golmana Orijenta iz prvog dodira.
  • NKDZ86
    6.6k
    a nama nije valjo ,e živote...
  • prefontaine
    5.5k
    Ja se ne mogu načuditi, od onakvog talenta do čega se doveo... Fizički izgleda kao da je na zalasku karijere, a ne da su mu tek 22...
  • Filip B
    175
    jel se ima gdje vidjet taj gol? :
  • Eduardo
    27.4k
    Željko Kopić jedan je od trojice kandidata za klupu rumunjske reprezentacije.

Već dvije godine vodi Dinamo Bukurešt što je uvjerljivo najduži niz nekog trenera u jednom mandatu još od 2003. godine. U zadnjih 40 godina nalazi se na 4. mjestu.
  • Orc123
    13.8k
    Od Saranica nikad igrac. On ni su Sesvetama nije standardan. Lijep gol zabio, ali takvi golovi padaju svako kolo na Zupanijskim ligama tako da, nista neobicno. Decko jednostavno nema tu fizicku moc da bi igrao na najvisem nivou. Tehnicki je on jako dobar i da se igra nogomet koji se igrao prije 20g onda bi i licio na nesto. On nema snage da igra vise od 20-30 min u visokom tempu koji zahtjeva danasnji nogomet. Losija verzija Corica, ajmo rec......
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.