• NKDZ86
    6.6k
    čovjek ko da igra na školskom haha, strašno kakav lik
  • Dinamo-SB
    773
    eka nas jos jedan dino peric samo sta ce ovaj 2 godine trcat krugove oko terena i uzet 1.6 mil eura.Goncalo Santos

Dino Perić će uzet 1.2 mil eura u 2 sezone trčanja krugova.. Čak mi je malo i iznenađujuće da navijače i simpatizere Dinama priča oko Dine Perića ne brine. Još mogu shvatit prošlu sezonu i okej,ajde nek mu ta jedna sezona zbog prijašnjih zasluga bude "oproštena", ali da lik do kraja cijedi klub meni je neshvatljivo. I to pričamo o ozbiljnoj cifri. I ponavljam , ne ide se na nož i nije da se nema razumjevanja, pa prošle godine je isto fino 600k spremio u dzep pa nije nitko riječi rekao. Ugl. meni osobno čudna priča.
  • Zagi
    13.2k
    A kaj da radimo? Zahvalit se Vlatki i panduru na tom ugovoru i čekamo da istekne. Kaj drugo?
    Nismo mi pali jer su se zvijezde tako posložile već jer nas je vodila nesposobna ekipa. To je najblaži pridjev koji mogu dati.
  • Jos-Optimus
    8k
    a ti ne bi uzeo? To je ugovor i ima se ispoštovati. Pa nije malouman da to ne uzme
  • Fan
    1.7k
    Točno. U principu se na isti način možemo zahvalit i "našem" Mariću i toj ekipi. Jedino što su ovi prije imali par pogodaka pa smo od 2018. nekaj i napravili, a ovaj nije napravio baš nikaj dobrog.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Orsa asist iz kornera za Davida Luiza.
  • Dzoni
    3k
    Ante Ćorić zabio za 3 1 pobjedu Hamrun spartansa u KL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.