• rokikaciga
    7.6k
    Meni je Xavi nekakav san od svih slobodnih trenera. Ali on je preskup

Terzic je tu negdje sa placom kao i Rino pa bi financijski trebalo biti prihvatljivo pogotovo jer sam nacuo da Kova ima mjesecnu placu sa 6 znamenki. A i Hrvat je pa jezik(jezici) ne bi trebao biti problem. On je bas znalac i mislim da bi bio savrsen spoj. Druga stvar je jel zeli u kaljuzu zvana HNL
  • Pacho
    11.4k

Koji je razlog za toliku placu? S kime smo se tocno natjecali za njegov potpis?
  • rokikaciga
    7.6k
    Ma ne znam iskreno. Cuo sam iznose od 50tis eura do cca 100tis eura, s tim da sam ovaj veci cuo par puta vise nego ovi manji iznosi.

Ja sam se zaprepastio kad sam cuo i 50 tisuca a kamoli ne 100tis eura. Samo se nadam da je mala naknasa za jednostrani raskid ugovora.
  • Odani Zgd
    1k
    Ako Kova ima mjesečnu plaću sa 6 znamenki,to znači da ima preko milju eura godišnje.Pa to je u rangu Vahe,Bjelice.....bolesno.
  • rokikaciga
    7.6k
    Ma i ja sam skeptican oko tih iznosa, iskreno i to treba uzet sa dozom zadrske jer su to sve neprovjerene informacije...vise cemo znat sljedece godine na fin izvjescu
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Jesam vec na statistickom kutku:

Sergej Jakirovic
    • vodene utakmice: 6
    • prosijecan posijed: 64,7%
    • prosijecna tocnost dodavanja: 87,5%
    • sutevi p/u: 15,3
    • dopusteni sutevi p/u: 7,5
    • kreirane velike prilike: 16 (2,7 p/u)
    • dopustene velike prilike: 4 (0,67 p/u)
    • xG: 8,26 (1,38 p/u)
    • dopusten xG: 4,03 (0,67 p/u)
    • golovi: 13 (2,17 p/u)
    • primljeni golovi: 4 (0,67 p/u)
    • osvojeni bodovi: 13 (2,17 p/u)

Jakirove tekme prosle sezone. Mali uzorak ali sta je tu je.

Poanta je da je i on slabiji ofenzivno od Bjelice. A iz toga mi je zakljucak da je on skuzio kakvu ekipu ima i adaptirao se. Jakir je igrao spor i dosadan nogomet koji je bodovno bio maksimalno ucinkovit, te iz te ekipe izvlacio rezultatski maksimum, makar to sigurno nije bilo sto je on htio igrat.

Bjelica je pokusao kao i Jakir pretprosle sezone igrst turbo nogomet i bodovno je potonuo. Nazalost nije dobio pripreme jer sam uvjeren da bi se izvukao i isto adaptirao.

Mislim da su i Bjelica (jos uvijek) i Jakir top treneri za nas koji mogu biti dugorocna rijesenja i da puno bolje pasu viziji sto bi mi trebali biti nego Kovacevic. A najgore je da smo imali obojicu prosle sezone a sad smo na treneru koji je visestruko gori od obojice.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

S jedne strane normalno da trener ima toliko, s druge nije normalno da ovaj trener ima toliko. Ako ništa drugo mislio sam da je triput manje pa da je manja šteta, ali kurčina.

(Pošto ne znamo službeno da ne bi sad nastala neželjena lavina, pričamo samo AKO je tomu tako)
  • Droljo
    23k
    preko milju eura godišnjeOdani Zgd

Ne vjerujem ali ako je tako svi zajedno imaju skočit na glavu sa tribine zapad gore! Boban prvi pa ostatak zaposlenika za njime.
  • vlatkomarkovic
    2.4k

Nema toliku placu… Ima veću nego li mnogi misle da ima, ali to je zbog male odštete u slučaju otkaza, a i nekih drugih faktora….
  • Odani Zgd
    1k
    Ima li veću plaću od Jakira što je imao npr,čisto za usporedbu?
  • rokikaciga
    7.6k
    znaci izmedu negdje...svejedno previse
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Kova nema mjesecno sesteroznamenkastu placu. Ako se ne varam, 40.000€. Ne uzimajte 100% tocno.
  • rokikaciga
    7.6k
    Ako sam.napisao krivu informaciju neka admini izbrisu da se ne mnozi ta toksicnost prema njemu na krivim informacijama
  • vlatkomarkovic
    2.4k
    kaj?

Jakir je dobio bonus za LP i naslov, tako da ne…. Iskreno se ne sjećam kolika je bila njegova startna osnovna, ali ako se ne varam je usporedivo
  • Dudu 9
    931

Nedavno je odbio Monaco.
    Čudan mi je lik skroz, kao da mu se neda raditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.