• fakin
    2.2k
    pa dobro za ljetos, ali vidiš da sad na pitanje da ga Dinamo opet zove kaže da bi bilo puno razmišljanja, da bi ovisilo o drugim ponudama kakve će dobiti i to. znači nema tu emocije prema Dinamu. očito mu je jednako stalo do Dinama kao i recimo bennaceru ili villaru. to sam samo htio napomenuti, da nije tip osobe poput mudroga ili kuleta koji vole baš klub.
  • Fan
    1.7k

S obzirom na to da ćemo se sigurno riješiti 2, možda čak i 3 vezna igrača u skorije vrijeme, dobit će priliku uć u prvih 11 u roku odmah.
    Također, izostavio si dio gdje se osvrnuo na potencijalni transfer izvan SHNLa pa mu je rekao da mu se čini da to još nije to te da želi odigrati još ovu polusezonu u Slavenu (dakle nije rekao do kraja sezone, već polusezonu).
    Ne mogu se oteti dojmu da će za mjesec i kusur jednostavno prijeći u Dinamo.

EDIT: što se tiče ljubavi prema Dinamu, manimo se tih glupih priča. Ako ćemo birat isključivo takve igrače, nećemo napravit ništa. Ako imamo jednog, dva takva svaku sezonu, koji vole Dinamo i igraju top, odlično, ali samo kvalitetu, i ono najbitnije - PROFESIONALNOST, treba ciljat.
  • FazeN
    3.9k
    znači nema tu emocije prema Dinamu. očito mu je jednako stalo do Dinama kao i recimo bennaceru ili villaru. to sam samo htio napomenuti, da nije tip osobe poput mudroga ili kuleta koji vole baš klubfakin

Ne fantaziraj.
    Klasični PR intervju, nakon savjeta i razgovora s menadžerima i Belupom.
    Najbolje da će reći
    "Jedva čekam da Dinamo pošalje ponudu, jeeeej, jedva čekam nazad jeeej"
    Klasičan, zreo i normalan odgovor malog kakav i treba biti kad je u centru pažnje s ponudama sa svih strana. Normalno da će reći da se gledaju sve ponude.
  • rokikaciga
    7.6k
    da nije tip osobe poput mudrogafakin

Branio sam ga nakon te izjave al sad cu bit zlocest i to iskoristit protiv njega.

Mudri koji je rekao da bi igrao za Hajduk da su ga zvali?

Bravo fakin.
  • Odani Zgd
    999
    Nikoga ne treba otpisivati,niti su svi dobili priliku,niti je ovo trenutno realna slika Dinama.Dok god je ova neznalica na klupi,ne možemo suditi dali je remont bio uspješan ili ne.Ja sam uvjeren da bi s nekom trenerčinom na klupi zgazili sve u HNL-u.
  • fakin
    2.2k
    ovo tvoje je jako zlonamjerno napisano, netko bi pomislio da je mudražija izjavio jedva čekam za hajduk potpisati, a izjava je bila potpuno suprotna od ovoga što si ti napisao:

“Ne bih htio otkrivati baš detalje, ali imao sam ozbiljnih ponuda i samo je bilo na meni da kažem: 'Da'. To je luksuz kad nogometaš može birati između opcija. Bilo je trenutaka u karijeri kad nisam imao nikakve opcije." izjavio je Mudražija pa dodao:

"Dinamo je bio isključivo moja odluka. Nogomet je danas postao biznis. Moj Karačić igra za Hajduk, ja za Dinamo. Jedva čekamo da nastupimo jedan protiv drugog, da razmijenimo dresove. Obožavam taj rivalitet."
    Da me Dinamo nikad nije htio, sigurno bih išao..."

"Da me Dinamo nikad nije htio, sigurno bih išao u Rijeku, Osijek, Hajduk, negdje vani… Gledaš sebe, svoju egzistenciju, svoju budućnost.

čovjek je izjavio da ga Dinamo nije htio naravno da bi negdje otišao, pa ne bi prestao nogomet igrati i nabrojao je sve moguće opcije.

bravo rokikaciga na pokušaju obmanjivanja
  • Orc123
    13.8k
    i kaj je tu sad drugacije? Pa ja da igram nogomet i da sam te kvalitete ko on i da navijam za Dinamo kako i navijam, nikad ne bi isao dole, ali nikad! Ne zato kaj ne postujem klub, vec bas suprotno, postujem ih ko klub i nikad se ne bi dole osjecao ugodno, nit bi se mogao veseliti svim srcem, nit bi mogao sebe natjerati da dam 100%....isto takk kad bi me oni dole htjeli to znaci da bas nisam tolki baksuz i da bi mogao pronaci angazman u blizem susjedstvu za iste ili vece novce....tak da, za mene ne postoji opravdanje koje bi opravdalo velikog Dinamovca da igra za Hajduk....mozda slucaj Kranjcar mogu donekle shvatiti iako ni to ne bi za mene bio pravovaljan razlog za otic dole.....

Mudri je obicni populist . . .
  • fakin
    2.2k
    nikad mudri nije izjavio da bi otišao u hajduk, nego da ga Dinamo nije htio da bi otišao negdje drugdje i nastavio karijeru. daj čitajte što piše
  • Crusades
    20.3k
    Robert Mudrazija fan club as it's finest
  • Praskaton
    4.7k
    Mudražija mjerna jedinica ljubavi prema Dinamu.
  • Orc123
    13.8k
    da me Dinamo nije htio isao bi negdje drugdje, Osijek, Rijeku, Hajduk....citaj ti
  • rokikaciga
    7.6k
    Kakav pokusaj obmanjivanja? Daj tu negativnu energiju usredotoci na nesto produktivno. Odi u gym (pozz paggini), nauci drugi jezik, kopaj kanale...kaj ja znam...
  • fakin
    2.2k
    20-ak ljudi za koje znam da redovito idu na utakmice Dinama i koga god od njih sam pitao za Mudrog svi ga obožavaju. kad lik krene na zagrijavanje pola zapada se ustaje i skandira, kad ulazi u igru većina zapada mu skandira, sa sjevera krene spontani pljesak. ne sjećam se kad se zadnji put skandiralo nekom igraču Dinama kad krene na samo zagrijavanje.

ali eto, par pojedinaca na zoni ga ne trpi, samo srećom oni nisu prosjek tribina na Maksimiru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.