• San Lorenzo
    23.7k
    Drago mi je da Jagušić nije došao ljetos jer bi kod ovog trenera vjerojatno bio ignoriran i zaboravljen.
  • Haza
    11.3k
    Što se tiče Jagušića nismo se pomakli s mrtve točke. Škegro je prošli tjedan bio na sastanku u klubu, ali sa Dabcem, a ne Bobanom, i tema su bili Mikić i Horvat. Obećano je da će Mikić dobiti priliku i dobio je.
    Što se tiče Jagušića, Belupu je interes iskazala i Celta Vigo, i to preko jednog našeg menadžera (znam ime).
    Ako nešto dodatno saznam javim.
  • FazeN
    4.7k
    Što se tiče Jagušića nismo se pomakli s mrtve točke. Škegro je prošli tjedan bio na sastanku u klubu, ali sa Dabcem, a ne Bobanom, i tema su bili Mikić i Horvat. Obećano je da će Mikić dobiti priliku i dobio je.Haza

Škegro je bio i 25.11. u našem klubu :)
  • Ljubo
    284
    Jedini transfer koji ja čekam je onaj na trenerskoj poziciji
  • NitkoBitan
    33.8k
    Tamnoputi crnci nam trebaju, svaka ozbiljna europska ekipa ih ima barem 2-3 u prvoj postavi. Ja ne vjerujem u slucajnosti.
  • crophantom
    2.6k
    aj crnci, al kud bas još i tamnoputi, kaj ne možemo neke svjetlije? :rofl:
  • NitkoBitan
    33.8k
    Ma tak par kolega i ja ovdje njih zovemo, mislim znamo o kome se radi. Zapeceni, zagoreni, oni malo manje... takvi nam trebaju kk god da se zvali! Trce kao nenormalni, brzi, eksplozivni, jaki u duelima. Jbg to zahtjeva danasnji moderni nogomet.
  • Nolifer
    13.6k

Još da su ćelavi da ne moraju mjenjati frizure...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k

Može crnac ako je katolik :cool:
  • CastAway1986
    4.7k
    Galesic je doveden kao jedan od najboljih stopera lige , gdje je sad ? Zasto ne igra? Da li bi odigrao jucer gore od Domingueza , cisto sumnjam ..Zasto nam svaku utakmicu zapocinje isti stoperski par umjesto da i oni dobiju malo predaha
  • fakin
    2.3k
    Odgovorio je na pitanje zašto nije otišao u Dinamo.

"Mogao sam, ali nisam htio. Više me je vukao Slaven. Znam kako su neki igrači zeznuli stvari kad su otišli. Razmislio sam, malo razgovarao doma sa svojima i agentom i odlučio da je najbolje ostati tu. Jedan dan me baš vuklo da idem, a drugi dan ne. Kad sam popričao sa svima, odlučio sam ostati. Vidio sam da je Dinamo doveo osam igrača na mojoj poziciji. Možda bih se izborio, a možda ne bih", rekao je.

Upitan je i što bi se dogodilo da ga Dinamo još jednom pozove.

"Bilo bi puno razmišljanja. Ovisilo bi dosta o drugim ponudama, ali nastojim se ne zamarati time. Klub i menadžer time se bave. Ja samo igram, treniram i radim na sebi. Slaven je moj dom, svi me ovdje vole i uživam. Ne razmišljam još o odlasku."

jbga, dečko nije mudražija u smislu da navija za Dinamo i da mu je stalo do kluba kao Mudrome. iskreno sumnjam da ćemo ga vidjeti u našem dresu, iako naravno po trenutnom potencijalu volio bih da proba barem 2 sezone tu odigrati
  • crophantom
    2.6k
    dečko prvenstveno ima puno veći potencijal od Mudražije, a i puno je mlađi. Odabrao je ono što je mislio da je u tom trenutku bila najbolja opcija za njegovu karijeru i mislim da nije pogriješio po svemu viđenom ove polusezone.
  • fakin
    2.3k
    pa dobro za ljetos, ali vidiš da sad na pitanje da ga Dinamo opet zove kaže da bi bilo puno razmišljanja, da bi ovisilo o drugim ponudama kakve će dobiti i to. znači nema tu emocije prema Dinamu. očito mu je jednako stalo do Dinama kao i recimo bennaceru ili villaru. to sam samo htio napomenuti, da nije tip osobe poput mudroga ili kuleta koji vole baš klub.
  • Fan
    1.8k

S obzirom na to da ćemo se sigurno riješiti 2, možda čak i 3 vezna igrača u skorije vrijeme, dobit će priliku uć u prvih 11 u roku odmah.
    Također, izostavio si dio gdje se osvrnuo na potencijalni transfer izvan SHNLa pa mu je rekao da mu se čini da to još nije to te da želi odigrati još ovu polusezonu u Slavenu (dakle nije rekao do kraja sezone, već polusezonu).
    Ne mogu se oteti dojmu da će za mjesec i kusur jednostavno prijeći u Dinamo.

EDIT: što se tiče ljubavi prema Dinamu, manimo se tih glupih priča. Ako ćemo birat isključivo takve igrače, nećemo napravit ništa. Ako imamo jednog, dva takva svaku sezonu, koji vole Dinamo i igraju top, odlično, ali samo kvalitetu, i ono najbitnije - PROFESIONALNOST, treba ciljat.
  • FazeN
    4.7k
    znači nema tu emocije prema Dinamu. očito mu je jednako stalo do Dinama kao i recimo bennaceru ili villaru. to sam samo htio napomenuti, da nije tip osobe poput mudroga ili kuleta koji vole baš klubfakin

Ne fantaziraj.
    Klasični PR intervju, nakon savjeta i razgovora s menadžerima i Belupom.
    Najbolje da će reći
    "Jedva čekam da Dinamo pošalje ponudu, jeeeej, jedva čekam nazad jeeej"
    Klasičan, zreo i normalan odgovor malog kakav i treba biti kad je u centru pažnje s ponudama sa svih strana. Normalno da će reći da se gledaju sve ponude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.