• Zvonkec
    437
    bio sam za njegov ostanak, ali svi smo vidli da ga se mora dozirati ili lik drastično pada, puna svlačiona njegovih kopija ali njega se ne mjenja. Ovajonaj ga je u Karlovcu uvodio u igru
  • zagrebackidinamo
    13
    Kapetančina koja nakon ovakve sramote ne stane pred kamere nego pošalju Filipovića.

Srami se Mišiću i nadam se iskreno da te već nakon zime više nikad neću gledati u dresu Dinama.

Sramoto!
  • Krizy
    63.6k
    UEFA bira igrače za kamere.
    Barem su tako govorili prošle sezone.
  • Zagi
    13.2k
    Je mi ćelavi najdraži igrač ali zabrinut sam.
    Nije to ove sezone to.
  • Crni86
    17.4k
    ni sjena igraca sa pocetka sezone. Ni sjena.

Na pocetku je djelovao kao preporoden, a sad bome pocinje izgledat gore nego prosle sezone. Uz to kad nadodas nervozu nakon tekme protiv rijeke. Nesto se u pozadini ocito kuha…

Netko je dobro napiso… izgleda sve vise kao aki
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    ma istina je da je pao u formi, i ja sam ga isprozivao u zadnjih nekoliko tekmi. Ali pogledaj sad ti nas ovdje. Svi smo ludi ,isfrustrirani , razočarani . I svi mi znamo i vidimo , a nismo profesionalci da Kovačević nije taj. Da nema baš ništa što bi opravdalo to da on vodi Dinamo. Kako je tek igračima ,Mišiću kojeg jedan takav vodi ,iz kola u kolo. Siguran sam da su svi oni vidjeli da kova nema pojma . Sve rotira ,njega ne,nego ga se računa iz kola u kolo ,i tako već dvije sezone . Za njegovu nervozu i ponašanje kao kapetan baš i nemam opravdanje , ali pad forme nije do njega . Ja ne vidim osim hohxe nikoga da se digao u formi nego svi lagano padaju . Mi kapetan a ni momčad mislim da više ne prate trenera. I to mi jedan sastanak više ne može popraviti
  • Crni86
    17.4k
    kapetan a ni momčad mislim da više ne prate treneraKujtim Shalla

Prosle sezone smo napravili cistku upravo radi toga. Igras za dinamo, ne za trenera. Mrzi trenera, misli da je jazavac, u svoja 4 zida pricaj o njemu sta god zelis, ali kad izades na teren i obuces dinamov dres ima da dajes 120% od sebe. A to pogotovo ide kapetana koji se mora pobrinut i da ostali isto tako daju 120%.

Slazem se da moze bit xy razloga i da su i oni samo ljudi. Ali nisu tuzne isfrustrirane srednjoskolke ili kako vec kaze zvone frajle vec ljudi u nekim ozbiljnijim godinama koji su vec svasta nesto prosli.

Zasluzi svojih milju eura na terenu. Ne vleci dupe po terenu nego igraj jer ne igras za kovacevica, ne igras za bobana - igras za dinamo, za zagreb, za navijace i za sebe. Svatko ima pravo na pad forme, los dan, gresku, ali nemaju pravo da ih boli ona stvar i da to ponavljaju iz utakmice u utakmicu.
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Ma sve stoji ,ali ako te vodi nesposobnjaković, da si Maradona ne možeš dobit utakmicu sam ako ti ne zna postaviti igru,posložiti momčad . Mi smo na početku njegove ere i dobro izgledali ,dok nije počeo mijenjati i gubiti se. Vidi momčad ,osjeti . Ako nisi nabrijan ,ako te nešto zateže , tišti , ne možeš ni odigrati sa 100 posto. I tako je većina. Jednostavno kad se boriš ,trčiš ,ako nisi ukomponovan, kompletna momčad ,to izgleda ovako kako izgleda danas . Pa njih je dobila jebena Zvezda a nas su rastavili. Sve je do trenera
  • Crni86
    17.4k
    pricali smo slicno prosle godine, pravdali, trazili zamjene trenera i kod svakog je sve uvijek bilo isto.

Misiceva forma i ponasanje meni sve vise lici na clanove bivse pusacke sobe kojih smo se rijesili na ljeto. Na kraju mislim da je omale izvuko kako je miske u padu iz sezone u sezonu i da je ove ili prosle sezone pad do sada bio najznacajniji.

Pogrijesilo se prije 2 sezone kad se nije uzeo sunjic za dz.
  • Odani Zgd
    984
    Miške je s nama 5 godina,jbg nemože ni on dovijeka trajati.Vidi se da nije to taj level više,al glupo je pljuvat po čovjeku.Uz pravog trenera,koji bi ga dozirao i odmorio po potrebi,može nam biti još od koristi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.