• dzg717
    1.3k
    Dajte nekog trenera koji razumije europski tempo i nacin igre, ovo je zalosno. Nek nauce dodavat iz prve to bi vec bio poduhvat
  • rokikaciga
    18.7k
    Ali da li se može uspoređivati 9.komada ne može. — njurci10

Tad smo barem bili tu negdje do 50e minute protiv Bayerna... bilo je 3-2. U 53oj minuti Pjaca skoro zabio za 3-3 i onda je Bayern ubacio u brzinu vise. Od 9 golova 3 iz penala.

Ovo je veca sramota jer Lilleu nismo.puknuli u okvir gola. I jbg Neva nam je bii na golu tad.
  • plavosrce
    143

Nakon onakvog pristup protiv Fenera, gledajuci ovo jedino logicno mi je rec da buse trenera, ili da trener negdje pogrijesi u pripremi momcadi
  • hardek
    13.5k
    Postoje dvije opcije:

Opcija A - Ovoj ekipi je Konferencijska liga plafon

Opcija B - trener je toliko loš da nam i Konferencijska liga izgleda too much
  • miro
    10.2k
    nemoj se zavaravati. Ovo je vrlo vrlo limitirana ekipa, prije svega karakterno. A na čelu svega su trener i kapetan
  • dzg717
    1.3k
    I opet pitanje, kako Misic moze igrat 90min ovakvih tempo utakmica? Ljudi moj, prvo sr tog Misica rijesit ili nek igra samo HNL
  • plavosrce
    143

Sve se vise cini da, ali mi ne ide u glavu da igraci s CVjem Barcelone, Premier Lige, Budenslige, Fenerbahčea i slično se mogu mučit prije svega s Vukovar, Goricom i sličnina, bez obzira na pristup.
  • njurci10
    713
    na kraju se piše rezultat, i sramota.sje ono sigurno veća.
  • Boycie
    4.4k
    Opet dodje 2 soma u jebeni Lille, ljudima propadnu letovi, sjednu u auto i voze 15h, opet se osvoji grad i stadion, opet nema 10% krvi u igracima kao navijacima. 1 korak naprijed 2 nazad.
  • superhik
    12.9k
    Dajte nekog trenera koji razumije europski tempo i nacin igre, ovo je zalosno. Nek nauce dodavat iz prve to bi vec bio poduhvat — dzg717

Ako je nekome kriv trener što ne zna dodati iz prve onda neka odabere neki drugi poziv, a ne nogomet
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Treba biti iskren i realan. Ne branim trenera i kritiziro sam ga 100 puta,ali stalno napominjem da i mnogi ovi igrači nisu ni kvalitetom ni karakterom za Dinamo.Ne slazem se s tvrdnjama da je roster dobar ,a samo trener ne valja. Trener mozda i nije za Dinamo,ali ne moze biti iskljucivi krivac. I ja sam kao 99 posto ljudi bio sretan transfer rokom,al ocito ti igraci nisu ono sto smo mislili da ce bit. I to nije sramota sto se pogrijesilo. Jbg tezak je put do uspostave nove ekipe,temelja i svega.
  • Li d1986
    354
    Nisam ocekivo pobjedu ali nisam ocekivo ni da necemo pogodit okvir a puno vecima smo zabijali i golove. Ako vec dajemo sansu treneru ajmo dat sansu i drugoj formaciji jer ovo je mucenje. Ne znam na osnovu cega Zvone vjeruje treneru...sigurno se razumije bolje u nogomet od mene pa se nadam se da ce sto prije to nesto pokazat i nama
  • Krizy
    77k
    Pretrčani kilometri:
    Lille 120-114 Dinamo

10.7 - Mišić
    10.6 - Vinlöf Perez
    10.4 - Mikić
    10.2 - Zajc
    10.1 - Domínguez
    10.0 - McKenna
    8.7 - Ljubičić
    8.1 - Lisica
    7.4 - Bakrar
    6.8 - Hoxha
    5.0 - Filipović
    4.3 - Stojković
    3.5 - Varela
    3.4 - Kulenović
    2.7 - Vidović
    2.0 - Villar
  • Crni86
    25k
    Fila skoro ko dobri arber :smile:
  • hardek
    13.5k
    6.8 - Hoxha
    5.0 - Filipović
    — Krizy

Let that sink in.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.