• dzg717
    1.2k
    Dajte nekog trenera koji razumije europski tempo i nacin igre, ovo je zalosno. Nek nauce dodavat iz prve to bi vec bio poduhvat
  • rokikaciga
    7.6k
    Ali da li se može uspoređivati 9.komada ne može.njurci10

Tad smo barem bili tu negdje do 50e minute protiv Bayerna... bilo je 3-2. U 53oj minuti Pjaca skoro zabio za 3-3 i onda je Bayern ubacio u brzinu vise. Od 9 golova 3 iz penala.

Ovo je veca sramota jer Lilleu nismo.puknuli u okvir gola. I jbg Neva nam je bii na golu tad.
  • plavosrce
    89

Nakon onakvog pristup protiv Fenera, gledajuci ovo jedino logicno mi je rec da buse trenera, ili da trener negdje pogrijesi u pripremi momcadi
  • hardek
    7.5k
    Postoje dvije opcije:

Opcija A - Ovoj ekipi je Konferencijska liga plafon

Opcija B - trener je toliko loš da nam i Konferencijska liga izgleda too much
  • miro
    8k
    nemoj se zavaravati. Ovo je vrlo vrlo limitirana ekipa, prije svega karakterno. A na čelu svega su trener i kapetan
  • dzg717
    1.2k
    I opet pitanje, kako Misic moze igrat 90min ovakvih tempo utakmica? Ljudi moj, prvo sr tog Misica rijesit ili nek igra samo HNL
  • plavosrce
    89

Sve se vise cini da, ali mi ne ide u glavu da igraci s CVjem Barcelone, Premier Lige, Budenslige, Fenerbahčea i slično se mogu mučit prije svega s Vukovar, Goricom i sličnina, bez obzira na pristup.
  • njurci10
    278
    na kraju se piše rezultat, i sramota.sje ono sigurno veća.
  • Boycie
    3.6k
    Opet dodje 2 soma u jebeni Lille, ljudima propadnu letovi, sjednu u auto i voze 15h, opet se osvoji grad i stadion, opet nema 10% krvi u igracima kao navijacima. 1 korak naprijed 2 nazad.
  • superhik
    12.1k
    Dajte nekog trenera koji razumije europski tempo i nacin igre, ovo je zalosno. Nek nauce dodavat iz prve to bi vec bio poduhvatdzg717

Ako je nekome kriv trener što ne zna dodati iz prve onda neka odabere neki drugi poziv, a ne nogomet
  • Dinamo-SB
    773
    Treba biti iskren i realan. Ne branim trenera i kritiziro sam ga 100 puta,ali stalno napominjem da i mnogi ovi igrači nisu ni kvalitetom ni karakterom za Dinamo.Ne slazem se s tvrdnjama da je roster dobar ,a samo trener ne valja. Trener mozda i nije za Dinamo,ali ne moze biti iskljucivi krivac. I ja sam kao 99 posto ljudi bio sretan transfer rokom,al ocito ti igraci nisu ono sto smo mislili da ce bit. I to nije sramota sto se pogrijesilo. Jbg tezak je put do uspostave nove ekipe,temelja i svega.
  • Li d1986
    276
    Nisam ocekivo pobjedu ali nisam ocekivo ni da necemo pogodit okvir a puno vecima smo zabijali i golove. Ako vec dajemo sansu treneru ajmo dat sansu i drugoj formaciji jer ovo je mucenje. Ne znam na osnovu cega Zvone vjeruje treneru...sigurno se razumije bolje u nogomet od mene pa se nadam se da ce sto prije to nesto pokazat i nama
  • Krizy
    63.6k
    Pretrčani kilometri:
    Lille 120-114 Dinamo

10.7 - Mišić
    10.6 - Vinlöf Perez
    10.4 - Mikić
    10.2 - Zajc
    10.1 - Domínguez
    10.0 - McKenna
    8.7 - Ljubičić
    8.1 - Lisica
    7.4 - Bakrar
    6.8 - Hoxha
    5.0 - Filipović
    4.3 - Stojković
    3.5 - Varela
    3.4 - Kulenović
    2.7 - Vidović
    2.0 - Villar
  • Crni86
    17.4k
    Fila skoro ko dobri arber :smile:
  • hardek
    7.5k
    6.8 - Hoxha
    5.0 - Filipović
    Krizy

Let that sink in.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.