• Odani Zgd
    972
    Brijem da ovi i ne igraju na 100%,inače bi bio masakar
  • ElDorado
    7.7k
    Dajte vi pogledajte kako stoje nase linije. Pa to je katastrofa. Veli puno smo pricali. A da su malo nesto i trenirali?!
    Mišić vise nemre ni hodat.
  • Mihael2305
    857
    baš gledam, prije penala sam ušao, i ja ne znam jel celta igra s 3. postavom il ovaj ludogorec ima neki svoj nogomet
  • don
    17k
    Kako smo se povukli na 0:3, strašno. Veći debakl od Bayerna po menistriko

najpametnija odluka večeras. Triba stat u teški bunker. Sve ostalo je suludo
  • Time
    1.5k
    Bez ikakve volje i želje,kao krepaline se vuku po terenu, Vinlof 2 minute ide do lopte da izvede aut kao da vodi 2-0,veza anemicna,misic na klupu ako je mogao jedan Ademi mozes i ti,Boban kupi za 20 milijuna, a ostanemo bez bekova u 10 mjesecu,trener kukavica i plašljivac
    Nije sramota izgubit od lilla al ovakva bolikurcina je katastrofa,sram vas bilo sve od reda u klubu
  • ShanKu
    1.9k
    Mmaee oprosti mi... nije do tebe
  • Os doc do sta
    157
    Ko nam je kapetan i trener dobri smo
  • crophantom
    2.4k
    Počeli su se sprdati s nama... mi se kao busamo da ce protiv Steaue bit lako
  • Slavonac86
    637
    Teški amaterizam od nogometa mi igramo, čisto sumnjam da su zaboravili neke osnove nogometa igrat
  • Orc123
    13.8k
    Ovo je sve do trenera! Jasno ko dan....jesmo losi ali ovaj nas je unakaznio zadnje pola godine.....
  • hardek
    7.5k
    Kakvo uklizavanje Mikica ispred Girouda

Osim gola danas medu najboljima...a mozda i najbolji!

18 godina a jedini koji se nije usrao.
    rokikaciga

Da je McKenna držao liniju ofsajda kod prvog gola bio bi možda i ponajbolji igrač na utakmici za nas
  • Dzoni
    3k
    Kova poštedi nas i sebe muka i odi što dalje
  • Os doc do sta
    157
    A Beljo je izgleda stvarno svoje za Dinamo odigrao.
  • ElDorado
    7.7k
    Nije to bolikurcina nego potpuna dezorganizacija igre a sve mi se vise cini i losa fizicka sprema
  • Jos-Optimus
    8k
    Nisu ovi igrači tako loši...trener je debelo ispod potrebne razine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.