• San Lorenzo
    23.7k
    Najlošiji Dinamo još od Mamićeve ere i klauna na klupi kojima je blamiranje po Europi bilo dobrodošlo školovanje.
  • eol12
    899
    Problem je ako predsjednik misli da je ovo u redu,
    Iskreno najgora europska utakmica koju sam gledao u zadnjih ohoho godina, ovo je tako beskrvno i loše, lille izgleda kao da igra s 50 posto snage. Ovaj trener tu nema kaj vise niti dana raditi
  • Bruh
    1.2k
    HOĆEMO MI JEDAN JEBENI ŠUT U OKVIR UPUTIT
  • MatijasČago
    5
    Lik Haraldsson govori i pokazuje pred golom di da mu igrac ide a mi gledamo i drkamo kurac..nejasno!!!
    Pa da nemas u sebi kad ti tako dolazi pred gol netko da izadjes,stisnes neki k napravis..
  • FrodoJePurger
    591
    Problem je ja mislim da Boban nije imao zamjenu za Kovačevića pa ga nije otjerao
  • Chempers
    1.2k

S tim da je ovo fakat najlošiji Ludogorec ikad. Daleko od prvog mjesta u prvenstvu.
  • kariola86
    285
    Jesu li igrači kupili ulaznice za utakmicu? Sramotno kako samo gledaju kod sva tri primljena gola! Boysi putuju 1500 km kombijima unatoč svim preprekama, a te princezice igraju kao pi*ke!! Sramota!
  • Navijač Dinama
    11.8k
    FB-IMG-1762454122561.jpg

Europska nogometna jad i bijeda, nekada i sada
  • Arkada
    62
    Samo da ne bude vise od petarde
  • rokikaciga
    12.3k
    Kakvo uklizavanje Mikica ispred Girouda

Osim gola danas medu najboljima...a mozda i najbolji!

18 godina a jedini koji se nije usrao.
  • Mathiasovi Chageri
    7.7k
    Molim vas da pogledate treći gol. Četiri igrača Lillea idu na naša tri obrambena, iza njih još tri naša igrača lagodno razgledavaju što se događa i pružaju moralnu potporu.

Vratite film par minuta ranije, naša tri igrača trče kontru a Francuzi se vraćaju sa devet igrača, onda Lisica baca loptu u bunar gdje nema nikoga.

Ova ekipa je izgubljena, ne zna što radi na terenu, ne znaju gdje stoje, koga čuvaju. Ovo je sramotno. Dno dna.
  • striko
    3.1k
    Kako smo se povukli na 0:3, strašno. Veći debakl od Bayerna po meni
  • Pacho
    15.7k
    Jedan udarac i nula u okvir... Boze dragi
  • Vedraca
    238
    Dno Dna!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.