• rokikaciga
    7.5k
    Tesko moze stici jer se sece. Moju babu u kolicima ne bi stigao kak se setao. Nije Misic zlatna krava da ne moze biti sukrivac.
  • Mr Anderson
    15.2k
    Ajde ne seri, ima tu drugih svetih krava koje se nikad ne spominju.
  • Orc123
    13.8k
    Jedva cekam da se vrati Livi i da preuzme kapetansku traku...nisi je zasluzio!
  • rokikaciga
    7.5k
    Ja ti kazem da nije isao na drugu loptu, setao se i krenuo u sprint kad je Haraldson bio 5 metara ispred njega i nije ga vise mogao stic.

Na drugom golu na 12-13 metara stoji na petama. Za drugi gol ne kazem da je krivac al nemozes stajat na petama na povratnoj.
  • Crni86
    17.4k
    Mogo je komotno s ostalo druzinom na ljeto.

Covjek je glavni šetač na terenu. Ekipa ti se raspada izgledas grozno, ti sutis.

Ono kod prvog gola je za raskid ugovora. Onakvo kretanje ocekujem od juniora, a ne od kapetana dinama.
  • miro
    8k
    Mogao i trebao i nadam se da se na ljeto pozdravljamo s njim
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Lagano na razgovor sa Bobanom. Stari igrač si manje kad igramo protiv ovakvih momčadi
  • Mr Anderson
    15.2k
    Nisam ni rekao da nema krivice. Ali veća je od McKenne kod oba gola.
  • Zg123
    3k
    Ja ne znam kud vi gledate i otkud animozitet toliki prema njemu. Covjek sam na sirokom prostoru redovito ostaje, sta bi trebao 20 metara terena pokrivati???
  • Crni86
    17.4k
    kako objasnjavas prvi gol?

Iz drugog kuta kad ide izbijanje se jako vidi lijepo kak stoje misic i taj plavi. Kad se lopta izbija jedan kraj drugog, plavi u tom trenu rad 5 koraka prema mckenni i skuplja loptu dok misic nije trepnuo da pace misic laganim korakom kad ovaj prima loptu ide dalje.

Pa daj izgini, pogini. Sjebo si. Nisi uzeo drugu loptu sto ti je posao jer si stajao kao cunj umjesto napravio 2,3 koraka. Trci, rusi, kapetan si. Ocekujes od ekipe krv? Kako kad je kapetan totalno out.

Najjaci su likovi koji sad mikica najvise krive. Da djeca ce imat gresaka al zato bas imamo iskusne da im pomognu u tim situacijama a ne da ih usose. Mikic je sjebal i to smo znali da ce se desavat, al od kapetana ocekujemo da onakve lopte uzme.
  • Jaki991
    555
    cak i da vidis da neces stic igraca ili loptu sprintat ces u obranu i ispratit akciju do kraja, pogotovo ko kapetan, nikakav animozitet nego logika
  • Zvonkec
    435
    Čovjek je inkarnacija ristovskog od lani nervoza, mahanje rukama, psovanje, pljuvanje sve samo trke nigdje, ali je cement 95 minuta svaku utakmicu 3 godine ugovor dobio boli ga tuki
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    šta su mu produžili ugovor ? Bože sačuvaj
  • Zvonkec
    435
    kaj nije potpisao na ljeto 3 godišnji ugovor, još ga se i načekivalo da potpiše
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    stvarno se ne sjećam ,ali vjerujem da si u pravu ,na žalost . Bila je očigledno panika,otišli svi senatori pa barem da njega zadrže. Trebali su i njemu vrata otvoriti i zahvaliti se na svemu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.