• db-izbjeglica
    19.3k
    Nažalost hoćeš nećeš već postoji obavezni predškolski, a brzo kreće i obvezna cjelodnevna nastava i jedino što preostaje je pomolit se da nakon tog sustava ne promjeni spol ili nešto drugo.Tvrdica McTvrdi

predškolski je već sasvim OK dob gdje dijete nešto zna, može komunicirati i dati suvislu povratnu informaciju.
  • Olmic
    5.4k
    Moje dijete je dio te skupine gdje je doticni zaposlen. To sta je on peder nikakav problem, problem je sta na pitanje dijeteta zasto nosis roze kroksice odgovara zato sto volim nosit zensku odjecu. Problem je sta on moze djeci u toj dobi ( 3-4 godine ) nametat svoje stavove koji su sve samo ne normalni sudeci po stvarima koji smo nasli kad smo prekopali malo internet, facebook i ostalo. U ovoj dobi djeca upijaju kao spuzve
  • Odani Zgd
    956
    Sve otišlo u kurac,dobro je Rojs izjavio prije 15 godina da je u Zagrebu preko 10% topdžija,sad je postotak vjerovatno i veći.Bolesno
  • Marley
    5.3k
    U svakom moralno izopacenom drustvu krene sa "nista protiv njih", "svako svoja 4 zida" i slicno.NitkoBitan
    A sta bi ti, da ga pljunem ako ga sretnem u kvartu ili :grin:?
    Mora ti biti jasno da jedan dio roditelja nema ama bas nista protiv toga, dapace, podrzavaju!
    Za dobrobit svoje djece, gazit sve pred sobom, ako treba. Ali niti je moja odgovornost, niti imam ikakvog prava, "spasavati" tudju djecu od uvjerenja njihovih roditelja.
    Nije da je obiteljsko nasilje u pitanju ili tako nesto, gdje apsolutno ne bi smjelo vrijediti "svako svoja 4 zida".
  • jakov1
    1.3k
    Problem je sta on moze djeci u toj dobi ( 3-4 godine ) nametat svoje stavove koji su sve samo ne normalniOlmic

Koliko ja znam, izbor boje ili kroja odjece nije temelj za ikakvu dijagnozu pa je valjda na tebi kao roditelju da djetetu objasnis da nas ima svakakvih i da se su preferencije nesto na sta ne utjecemo 100%.

Sta si mu ti odgovorio kad je rekao da tetak u vrticu nosi zensku odjecu? Sta bi mu rekao da te pita zasto se teta ne prekrizi prije jela? Ili ako ste nevjernici, zasto se teta prekrizi? Jbt zgrazamo se nad woke kulturom, rugamo se pahuljicama, a onda se radi panika oko ovakvih banalnosti.
  • Olmic
    5.4k
    mijesas kruske i jabuke i nisi shvatio sto je problem
  • Praskaton
    4.7k
    Sta si mu ti odgovorio kad je rekao da tetak u vrticu nosi zensku odjecu?jakov1

Da tetak nije dobar u glavi
  • jakov1
    1.3k
    mijesas kruske i jabuke i nisi shvatio sto je problemOlmic

Nek smo i to razjasnili...
  • Pacho
    11.3k
    Svatko ima pravo zamisljati da je nesto sto nije, ali nema pravo ocekivati da ostali sudjeluju i njihovim sizofrenim halucinacijama. A kamoli ocekivati da vlastitu djecu pretvaras u poligon za ispoljavanje njihovih devijatnih mastarija.

Pada mi na pamet dosta "krojeva" koji su neprikladni na radnim mjestima, a kamoli u vrticima.

Kazes "objasni djetetu", ali hocemo li se pretvarati da ekipa koja gura tu nastranost ne pokusava kontrolirati na koji djetetu smijes objasniti o cemu se tu radi? Na zapadu je vec bilo pokusaja uvodenja zakona po kojima bi se kaznjavao takozvani "misgendering".
  • Mali dioničar
    18.6k
    Koliko ja znam, izbor boje ili kroja odjece nije temelj za ikakvu dijagnozu pa je valjda na tebi kao roditelju da djetetu objasnis da nas ima svakakvih i da se su preferencije nesto na sta ne utjecemo 100%.jakov1

To definitivno je temelj za dijagnozu jer na posao ne možeš dolaziti odjeven kako želiš, a pogotovo ne u odgojno obrazovnu ustanovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet