Tvrdica McTvrdi
Dok god postoje ljudi koji su trpili pod tim obiljezja, koji su izgubili bliznje i sve kaj su imali pod njima, koji su zivjeli u teroru i strahu od njih, koji imaju trajne psihicke i fizicke posljedice od borbe protiv njih, meni bi bili nedopustivi. — vjeko1701
vjeko1701
Marley
Tvrdica McTvrdi
vjeko1701
Sesvećanin
U ovom slucaju, doticni je imao diplomski rad na temu "Odrastanje djece u istospolnim obiteljima" — Marley
db-izbjeglica
NitkoBitan
Nista osobno protiv njega, nisam homofob niti podrzavam ikakve hajke. — Marley
fakin
mali M
raditi sto god zelis dok god drugima ne umanjujes kvalitetu zivota. — vjeko1701
Marley
db-izbjeglica
ako tako gledaš onda zašto dijete daješ u bolnice kad je bolesno ili ne daj bože treba neka operaciju? zašto djetetu daješ da se vozi javnim prijevozom ili redovnim linijama, zašto dijete daješ u školu, itd. ako kreneš preispitivati tako vjeru u sustav vrlo brzo dođeš do apsurdne situacije. — fakin
db-izbjeglica
apsolutno se slazem, ali do odredjene dobi. Jaslice su nuzno zlo i nemaju nikakvih benefita za bebu od godinu, dvije. Nakon 3 godine je ipak preporucljivo i korisno ukljuciti dijete u kolektiv.
Nazalost, nemaju svi roditelji drugog izbora nego poslati bebu tamo cim proslavi prvi rodjendan.
Ja sam vjecno zahvalna sto sam imala tu mogucnost, da svako dijete moze biti sa mnom do barem 3 godine. Jest da nakon toga izgubis razum i vise ne znas ni kako se zoves :lol: ali ipak smatram to luksuzom koji si ne moze svatko priustiti. Ne moze, ne zeli, kako god. — Marley
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.