Jaro
Da. Uostalom, zasto mislis da ako sam protiv Senfa da sam za Bandica? — rokikaciga
rokikaciga
cibona
Meni samo nije jasno zašto su onda uopće odobrili prvi koncert? — rioda
rokikaciga
don
Dzgšb
The Undertaker
ledaš s tatine strane. Drugo, ja u tekstu govorim o stranci, a ne o njemu kao osobi koji je umiveno lice i "kul lik". Raspitaj se tko je glavni ideolog stranke i kakve stavove zastupa. — cibona
Doktor Kunić
Šta to govori o vašim sugrađanima, susjedima, rođacima itd kad tako glup čovjek pobjedi na izborima. Ok bandić je derao godinama pa sam se smijao onako sa strane tome dugo... — Droljo
Droljo
Praskaton
to što poduzetnik MPT dere teške pare na debilima koji misle da je izvikavanje ZDS nešto najdoomljubnije što postoji, to je problem tih debila. — Ludovic IX
ne znači da nam takvi reklikti povijesti koji nas još usto povezuju sa najvećim zlom u 20.stoljeću trebaju 2025-e — Ludovic IX
ElDorado
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.