• KtcGoat
    2.1k
    Meni je samo najzanimljivje kako to da mediji i njihovi "kolumnisti" ne kmece, kao sto su ljetos nakon zabrane onih retarada u Benkovcu.
  • miro
    8k
    Imao si koncert u Zagrebu s pola milje ljudi. Neki od njih su ti na ulicama i u kafićima vikali za dom spremni. U gradu ti je ljevica na vlasti, za dom spremni im je crvena krpa (osim sto je i zakonom - kojeg je donio HDZ! zabranjeno to uzvikivati). Policija nije reagirala i sad ti gradska vlast (ljevica) kaže, jebiga majstore nama to ne odgovara i ne sviđa nam se to, vidimo da murija ne reagira, pa ti ne damo više gradski prostor. Drzavna vlast (HDZ), naravno ne zeli policiji naloziti ispisivanje stotina i stotina kazni, kako ne bi na sebe navukli bijes desnice i sad - vidim vrlo uspjesno - bježe od odgovornosti.

Reci ti meni, što je tu protuzakonito i protuustavno u odluci lokalne vlasti?

I ponavljam - ovdje je HDZ nahuskao desnicu na ljevicu, jer im u Zagrebu to odgovara.
    Meni je smao žao sto moj grad ispašta na ovakvim kretenskim temama
  • Nolifer
    13.4k
    A nisi se bunio miro na jugoslavenku il ti je to ok?
  • miro
    8k
    Na koju jugoslavenku?
  • NKDZ86
    6.6k
    senfu se priviđaju ustaše, ima noćne more od njih, ne znam od kud mu ta trauma...uz to podržava javno partizanski događaj sa crvenom zvijezdom, ljudi furaju jugoslavenske zastave u 2025. u glavnom gradu napaćene Hrvatske.

za razliku od njega, drugoj strani se priviđa samo lijepa i ponosna Hrvatska i nigdje nisam vidio kod njih ustašku zastavu, obilježja, slavljenje ustaških događaja javno i sl.

budite realni, čovjek nije čist, ko ni ljudi oko njega.

...domoljublje prozvali fašizam, tako brane njihov komunizam, prozirna demagogija...
  • Nolifer
    13.4k
    Nemoj da gadim zrak takvim bedastoćama
  • Droljo
    23k
    A nisi se bunio miro na jugoslavenku il ti je to ok?Nolifer

A gdje se buni sada? Tko tebe napada frende?
  • Nolifer
    13.4k

Samo kažem "frende", dobro veli kolega @NKDZ86, i s njim se slažem
  • Droljo
    23k
    Samo kažemNolifer

Samo deri :lol:
  • Ludovic IX
    10.2k
    ZDS ko i zvijezda treba u ropotarnicu povijesti.. to što poduzetnik MPT dere teške pare na debilima koji misle da je izvikavanje ZDS nešto najdoomljubnije što postoji, to je problem tih debila.

to što je 91-e nešto bilo prešutno dozvoljeno jer je bilo takvo vrijeme, ne znači da nam takvi reklikti povijesti koji nas još usto povezuju sa najvećim zlom u 20.stoljeću trebaju 2025-e.

odluka ustavnog suda kaže da je ZDS ustaški pozdrav i to jedino piše.. to što je AP mekušac koji želi te desne glasove je problem svih nas koji nismo uspjeli maknut tog AP-a sa vlasti jer mu je mašinerija prejaka.

meni je ZDS ustaški pozdrav i nema nikakve konotacije sa Domovisnkim ratom jer oni koji su u Domovinskom ratu to vikali i imali HOS grb na rukama, ili su bili nacinalno zadojeni pa su mrzili srbe isto ko što su ovi mrzili nas ili nisu imali pojma ko neki koji su samo htjeli pušku. Svi se pozivaju na Tuđmana kad treba ali kad se spomene da je on zabranio HOS, onda se naglo zašuti..

busa se u svoja poduzetnička prsa a zaradio milione i još jebe ljude pa im otima terase.
  • ElDorado
    7.6k
    Na tu jebenu jugoslavenku otkida pola Hrvata, srpski narodnjaci i cajke pune dvorane po cijeloj zemlj o čemu mi pričamo?! Mislite da na tim koncertima nema ljudi koji su ljetos bili na Hipodromu? I sad Senf ima veze s jugoslavenkom.
    Ja sam stvarno neizmjerno tužan. Da 2025. imamo takve podjele u društvu koje su nenormalne. Gdje se izmišljaju nekakvi imaginarni neprijatelji, jugoslaveni, udba, kos, komunisti. 2025? Ovo društvo je duboko bolesno i ne vidim tome ljeka.
  • ElDorado
    7.6k
    Prkačin je sam rekao da je HOS uzeoi taj pozdrav jer su oni '91 bili ustaše. Danas ispada da je HOS oslobodio cijelu Hrvatsku. A bilo ih je cca 3000 u tijeku cijelog rata. I još ih je Tuđman odmah '92 inkorporirao u Hrvatsku vojsku.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    odluka ustavnog sudaLudovic IX

Ustavni Sud je referendum o izmijeni članka Ustava nazvao neustavnim što doslovno nema logičkog smisla. Općenito, većina država ni nema nešto što se zove Ustavni sud, koja je to pička materina uopće? Trebaju vrli stručnjaci za tumačenje knjižice kaj se pročita za pola sata. No to je sad off topic i nema veze sa Zagrebom.

A čim ovo kažeš "ZDS i zvijezda" izjednačavaš hrvatsku vojsku sa agresorom na Hrvatsku, jedan od velikih trikova Memoranduma 2
  • marcio amoroso
    47k
    A nisi se bunio miro na jugoslavenku il ti je to ok?Nolifer

Na koju jugoslavenku?miro

Nemoj da gadim zrak takvim bedastoćamaNolifer

A nisi se bunio miro na jugoslavenku il ti je to ok?
    — Nolifer

A gdje se buni sada? Tko tebe napada frende?
    Droljo

Samo kažem "frende", dobro veli kolega NKDZ86, i s njim se slažemNolifer

Hahahahhahahahahaha
    :rofl: :rofl:
  • cibona
    7k
    Podržavam thomspona, međutim ne shvaćam ćemu čuđenje na tomaševićevu odluku? Na vlasti je ekstremna ljevica, potomci okupatora grada zagreba, potomci zločinaca odgovornih za najveće stradanje i tragediju hrvatskog naroda (bleiburg), to su ljudi koji odlaze na trnjanske krijesove, ljudi koji žale za vremenima kada su ubijali svećenike, a o lgbtixyz ideologijama koje zastupaju ne treba ni trošiti riječi... itd itd...

Što su očekivali? Da će im ti zatucani ekstremisti dopustiti da izvode koncert? Hipodrom su dozvolili samo zato što su se pred izbore morali prikazati kao umiljata moderna, progresivna stranka koja je protiv zabrana. Odluka o neodržavanju koncerta 28. prosinca je sasvim očekivana.

A što se tiče povijesnog pozdrava ZDS koji neki čak i na ovom forumu žele zabraniti, reći ću im je to pozdrav koji se legitimno koristio u domovinskom ratu, u obrani od agresora, i nikada, ali ama baš NIKADA neće otići u ropotarnicu povijesti.
    Za one koji do sada nisu shvatili, zabrane su kontraproduktivne.

Završit ću misao početnim stihovima sudski legitimizirane pjesme - Čavoglave. ZDS!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet