• Dinamo iznad svih
    458
    Javila mi je organizatorica da se ocekuje negdje oko 100 ljudi na plavoj noci u srijedu
  • din
    1.1k
    i meni su odgovorili da nemaju mjesta više, bit će dobro zagrijavanje!
  • criticus
    5.3k
    jednostavno primjenit sopiceve odgovore i ciao.Crni86

Nadam se da ne... Pa ne treba dalje ići za Sopića od ovoga što je izjavio jučer nakon utakmice.
    to nije način na koji bi Dinamov trener trebao komunicirati. To je moje mišljenje.

Ovo je najbolji način, plati kaznu, pošalji poruku, a ne doći tamo i onda provocirati ili glumiti uvrijeđenu frajlu. Nemoj nikom trošit vrijeme ako nemoraš.
  • Crni86
    17.3k
    kakva pitanja takvi odgovori. Ne treba bit bezobrazan, uvrijedena frajla, na vrlo fin i gospodski nacin ih se moze tak poklapat.

Placanje kazni je bacanje novca u vjetar. Bolje taj novac dat i zakladi nego ga davat hnsu.
  • criticus
    5.3k
    Placanje kazni je bacanje novca u vjetar. Bolje taj novac dat i zakladi nego ga davat hnsu.Crni86

Vidit ćemo kolika je kazna. Ako je veća od 2000 eura onda sam za to da dođe i izjavi da je sve namješteno da Rijeka osvoji, da mi ne trebamo ni igrat i da su svi suci papci.
  • Crni86
    17.3k
    hahaha ma dobro svi znamo da kriteriji nisu isti za nas i ostale nazalost
  • NitkoBitan
    33.2k
    2000 eura je prava black friday cijena da te novinari ne ebu glupim pitanjima u mozak. Trebalo bi odmah prije sezone odredit tarifu za "mir u kuci".

Mislim koji je smisao? U danasnje vrijeme se sve ionako vec zna i prije press konferencije, a ono kaj javnost ne treba znat sigurno nece bit receno.
  • M94
    2.3k
    Održati konferenciju za medije, na pitanja odgovarati sa:

Da!
    Ne!
    Možda!
    Vidjet ćemo!
    db-izbjeglica

Greg Popovich u NBAu je to najbolje odrađivao.
    Doslovno sa "da, ne, mozda"
    Svaka utakmica ista pitanja pored terena dok traje time out.
  • KtcGoat
    2.1k
    BiH savez se zanima za Kuleta,Galesica i Vidovica
    (Navodno)
  • El Madrigal
    721
    Zanimljivo. A kad realno oni nisu niti prve violine Dinama, a kamoli hrvatske reprezentacije.
  • Dzoni
    3k
    BiH savez se ponaša doslovno kao nogometni klub :lol: :lol: , od prvih 11 protiv Austrije, 3 igrača su ponikla u BiH klubovima, sve ostalo razne Austrije, Njemačke, Švedske itd
    Najbolje mi je bilo kad su htjeli kupiti Janelta, čistokrvnog Švabu koji je oženjen za "Bosanku", a i ta "Bosanka" manje više cijeli život u Njemačkoj.
    Savez u skladu s narodom, pun kompleksa
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k

Tko kaže da ne znamo više stvarat repstativce :cool:
  • Omake
    13.6k

On i pokojni Craig Sager su bili baš živa komedija. Samo što naši vrli novinari baš ne vole šale na svoj račun.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet