• KtcGoat
    2.1k
    Sjebali smo crnogorce,srbe i mađare u par dana
  • Mihaljević
    14.1k
    IMG-1311.jpg
    Adrian Šemper briljira danas ponovno protiv Sassuola. Smiješno je i tužno kakvi su vratarski pavijani ispred jednog od najboljih golmana Serie A.
  • Hectorharatti
    356
    Dobro ovaj je igrao Seriu B do prije par mijeseci, tako mozes svakog igraca koj je u formi 15 dana gurat u Reprezentaciju.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    I radi se preveliki deal oko toga tko je treći golman. Ne sjećam se da je ikad treći golman zaigrao, bilo u kvalifikacijama bilo na turniru kod ikoje ekipe, čak ni na Euru 2021 kada su igrači otpadali zbog Covid testova mislim da nije bio slučaj da je netko u igru stavljao trećeg golmana
  • Nema zaleđa Mikića
    2.9k
    Ne sjećam se da je ikad treći golman zaigrao, bilo u kvalifikacijama bilo na turniru kod ikoje ekipeTvrdica McTvrdi

Jedino mi na pamet pada Nizozemska 2014. godine na SP. Cillessen prvi golman, Krul usao protiv Kostarike za penale, a Vorm dobio par minuta u utakmici za trece mjesto.
  • Zagi
    13.2k
    Teško da se četvri golman slaže sa tom konstatacijom.
    Tako se i preveliki deal radio oko onih zadnjih par igrača pa Miško nikad nije dobio poziv, a cijelo prvenstvo smo igrali bez zamjene za Broza.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Svaka čast, Krula se sjećam, a ovo za Vorma ne. I to je tad bilo ne iz nužde nego gotova utakmica pa može reći da je nastupio, mogao sam i ja komotno biti na tom mjestu.
  • Droljo
    23k
    mogao sam i ja komotno biti na tom mjestuTvrdica McTvrdi

Pa jesi ti leteći holanđanin?
  • Omake
    13.6k
    Jedini golman sa hrvatskim papirima u boljoj formi od Šempera je Vasilj.
  • rokikaciga
    7.6k
    U repstaciju šnjima!
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    "Na sjednici je bilo 67 zastupnika, uz osam odsutnih. Članovi Skupštine usvojili su prijedlog financijskog plana za 2026. godinu, koji je pripremila voditeljica odjela financija i računovodstva Ružica Bajrić. Financijski plan za 2026. godinu predviđa ukupne prihode od 62.594.500,00 eura, ukupne rashode u iznosu od 54.196.400,00 eura te višak prihoda nad rashodima u iznosu od 8.398.100,00 eura. Usvojen je i program rada Hrvatskog nogometnog saveza za 2026. godinu."

Nevjerojatno mi je da mi imamo više novaca (ili tu negdje) kao i cijeli Savez, a toliko nas se jebe u mozak i ne konzultira za bilo koju odluku. Baš zato Udruga prvoligaša
  • Mali dioničar
    18.6k
    Nevjerojatno mi je da mi imamo više novaca (ili tu negdje) kao i cijeli Savez, a toliko nas se jebe u mozak i ne konzultira za bilo koju odluku.Tvrdica McTvrdi

Koje iznenadjenje da nogometni klub koji ima 25 domaćih utakmica godišnje i ima prihode od prodaje igrača ima više prihode nego Savez koji ima 5 domaćih utakmica godišnje i nema prihod od prodaje igrača.

Pazi skandala, HANFA ima manji prihod od Podravke ili INE pa ih regulira, Agencija za telekomunikacije ima manji prihod od HT-a i A1 pa ih regulira, a siguran sam da psotoje regulatori koji reguliraju Amazon, Apple, British petroleum i Deutsche Telekom, a imaju manji prihod nego navedeni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.