• jedan u nizu
    16.4k
    Ma ja mislim da ću zatražit povrat novaca i uzet si flixbus do lillea, 90e, 2 predsjedanja. I mirna Bosna, ovo dok dobim obavijest u zadnji tren da mi je otkazan let...Mihael2305

Realno, ni putovanje autom nije toliko grozna opcija.
    1400km u jednom smjeru. Povratak 2800km, gorivo do 300 eura (bez cestarina naravno).
    Istina da je 17-18h voznje, ali ako je cetvero ljudi koji se mijenjaju nije strasno. I troskovi po osobi ispadnu ispod 100 eura.
    Sa kombijem jos bolje.

Komotnije nego busem do tamo.

Nama je to prekasno bilo jer sada ne stignemo godisnje odmore promijeniti pa da stignemo to odraditi, ali inace i bi.

Bila nam je to opcija i na pocetku, ali kako je cijena tu negdje bila sa avionskom kartom, odabrali smo avion naravno zbog trajanja puta.
  • NikiDZGbbb
    5
    Pozz ekipa.
    Nisam bio u mogucnosti gledati tekmu, ima netko cijelu da mi posalje u inbox??
    Btw. kakav vam je bio bio Bakrar u ulozi centralne spice? Dojam ono 1/10...? Grize vjerujem, no ono na prvu u usporedbi sa Kuletom i Beljom??
  • Brusa
    3.6k
    Meni je dojam bio 0/10. Ali pravo da ti kažem ne bi rekao da je bilo potpuno do njega, nego do igre momčadi. Jer i Kule i Beljo nisu bili ništa bolji zadnjih nekoliko utakmica. Mi kao da igramo bez napadača...
  • Crni86
    17.3k
    kak se veli: isto sr..e, drugo pakovanje.

Trudio se je, ali sta kad nije imao lopti, niti kreiranih prilika koa niti beljo i kule. Nisu napadaci problem.
  • Zagi
    13.1k
    Imao je onu jednu dobru akciju kada je pretrčao stopera pa usrao lošim driblingom. Brz je ali nema mi baš napadačke kretnje/osjećaj gdje će lopta doći.
    Ne bih se uopće čudio da starta protiv Lillea kao tranzicijska opcija.
  • Crni86
    17.3k
    onda kad su ga svi suigracu ispratili :smile:

Prejako je kako i dalje lose punimo 16 metara kada treba. Na onakvu loptu bi nama protivnik doso sa jos 3 igraca isla bi povratna i dali bi nam gol. A mi sa jednim igracem app
  • Fan
    1.7k
    Meni je dojam bio 0/10. Ali pravo da ti kažem ne bi rekao da je bilo potpuno do njega, nego do igre momčadi. Jer i Kule i Beljo nisu bili ništa bolji zadnjih nekoliko utakmica. Mi kao da igramo bez napadača...Brusa

To je zato kaj još igramo sa mentalitetom Petka u ekipi gdje će se "špica" vratit na 30,40 metara od gola, zaštopat loptu i oslobodit prostor suigračima da napadnu gol i kreirat gol šansu.
    A mi nit nemamo takvog napadača nit imamo takve suigrače.
  • Zagi
    13.1k
    Ma nemamo više., Ove sezone pamtim možda dvije -tri takve akcije kada je napadačima valjda dosadilo trčkarat u mjestu po 10 minuta bez da lopta dođe imalo blizu.
  • Mr Anderson
    15.2k
    To je zato kaj još igramo sa mentalitetom Petka u ekipi gdje će se "špica" vratit na 30,40 metara od gola, zaštopat loptu i oslobodit prostor suigračima da napadnu gol i kreirat gol šansu.Fan

Kakav mentalitet Petka? 80% naših igrača nije nikad igralo s Petkom niti je bio ovaj trener. Mi ko da igramo s nekim strahom i s premalo igrača dolazimo naprijed. Tek kad smo poveli 3:0, igrali smo bez grča i izlazili prema naprijed kako treba.
  • Fan
    1.7k
    80% naših igrača nije nikad igralo s Petkom niti je bio ovaj trener.Mr Anderson

Tako je. Zato mi je i čudno kad Beljo pokušava raditi iste stvari ko Petko, da dolazi iza po loptu, a prema naprijed nikog nema niti itko tada pokušava doći naprijed.
  • rokikaciga
    7.4k
    Zato jer nije klasicni fox in the box. Kao da nitko nikad nije gledao Belju, a on jos od kad je za Cibaliju igrao se znao povlaciti medu linije i pokusavati razigravati
  • Mr Anderson
    15.2k

Mislim da Beljo to radi ponekad kad ne može dobiti loptu, možda i kao jedna od taktičkih zamisli. Petku je to bio način igranja, njegove kretnje su više bile kao desetka nego napadačke.
  • Zagi
    13.1k
    Zato mi je i čudno kad Beljo pokušava raditi iste stvari ko Petko, da dolazi iza po loptu, a prema naprijed nikog nema niti itko tada pokušava doći naprijed.Fan

Dobro ali koliko si to puta vidio ove sezone? Ja se sjećam tri puta.
    Petko je to radio svaku temu 15 puta. To mu je bio forte, a momčad je tako trenirala.
    Zato je to i Kule pokušavao tada. Simulirati Petka koliko je to mogao. Treninzi i uigravanje kroz tjedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.