• jedan u nizu
    16.3k
    Ma ja mislim da ću zatražit povrat novaca i uzet si flixbus do lillea, 90e, 2 predsjedanja. I mirna Bosna, ovo dok dobim obavijest u zadnji tren da mi je otkazan let...Mihael2305

Realno, ni putovanje autom nije toliko grozna opcija.
    1400km u jednom smjeru. Povratak 2800km, gorivo do 300 eura (bez cestarina naravno).
    Istina da je 17-18h voznje, ali ako je cetvero ljudi koji se mijenjaju nije strasno. I troskovi po osobi ispadnu ispod 100 eura.
    Sa kombijem jos bolje.

Komotnije nego busem do tamo.

Nama je to prekasno bilo jer sada ne stignemo godisnje odmore promijeniti pa da stignemo to odraditi, ali inace i bi.

Bila nam je to opcija i na pocetku, ali kako je cijena tu negdje bila sa avionskom kartom, odabrali smo avion naravno zbog trajanja puta.
  • Mihael2305
    833
    Baš sam pogledo skyscanner i jedina opcija za nekih 200e do Beograda pa do barcelone pa do jutra cekas i imas let do Pariza... to nikako

Bus moguće, damo 90e po glavi, i troškovi 100e.

A dok auto rentamo, pa cestarine pa okolo naokolo mijenjanje vozača, mislim da nam je s busom najlakše. Jer kad sam gledo da je 40e karta za brugge, odmah sam slao svojima da uzmu al je bilo ostalo nekih 2-3 karte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.