• miro
    8k
    Nije on kriv, vidi se da mu je stalo, ali on je krilo a ne bek
  • Crusades
    20.2k
    Četvrta asistencija uz dva pogotka.
  • ElDorado
    7.6k
    Najvise me kod njega jebe pomanjkanje hrabrosti da ide u izolaciju ko Varela ili Bakrar. Previse ziheraši
  • DerHerrKool
    199
    A valjda će se i on opustit jednom.
  • Zagi
    13.1k
    Nije neki veliki dribler ali zato izvanredno surađuje sa bekovima (za razliku od Hoxhe koji je sušta suprotnost). Nije nimalo čudno da Valinčić uz njega izgleda fenomenalno. Mikić će također.

Ova asistencija za gol Hoxhe je baš način na koji Lisica voli igrati. Na napadčima je da budu na toj lopti.
    Bakrar je tu trebao uletiti ali je ostao iza.

Puno pomagao u defanzivi, a kontru će uvijek istrčati. Brz je k'o vjetar.To mu je najveća snaga.

Izrazito podcijenjen igrač. Ne znam zašto.
    Po meni u uskom izboru za dosadašnjeg igrača sezone i gotovo sigurno budući reprezentativac.
  • nemapredaje
    6.6k
    Izrazito podcijenjen igrač. Ne znam zašto.Zagi

Upravo zbog ovoga:

Nije neki veliki driblerZagi

Ljudi od krila očekuju da konstatno ide 1:1, a to od njega neće dobiti.
  • Crni86
    17.3k
    Meni je jucer kod njega smetala ta energija. Jednostavno je nije bilo, pogotovo u pocetku tekme kad je i dobio par bukvica od zajca.

Stari iza sebe imas klinca koji prvi put krece od prve minute znaci ima da dajes jos 20% vise da olaksas tom decku prvi debi. Bodri ga, tjesi ga. Ti si mu u tom trenutku stariji brat na terenu.

Inace sam njegov veliki fan i mislim da mu je samo nebo granica kad si poslozi jos neke stvari u glavi al ovo me bas zasmetalo jer od njega do sad nikad nisam imao feeling da bira trenutke/utakmice.
  • ElDorado
    7.6k
    On meni jednostavno nema hrabrosti ući u duel poput Hoxhe. A i ja sam primjetio bukvicu Zajca kad nije ispratio svog igraca
  • Crni86
    17.3k
    u duele je jucer iso na pola kao idem da nitko ne moze rec da nisam iso al cu se maknut. Pa odi do kraja, napravi faul i dobro, boze moj, a mozda uzmes i loptu, mozda protivnik pogrijesi.

Meni je njegov govor tijela bas bio uzasan. Najlosji do sad.
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube