• Infinity
    20.4k
    Kritizirao sam prva tri, ali me cetvrti odusevio :grin:
  • Mihaljević
    14.1k
    2LS00154_e7f0a7d0-9863-457d-9342-0bba4bc60d62_650.jpg
    Dinamo pripada onima koji ga vole bez interesa!
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Ovo će biti najprodavaniji dres u povijesti,prelijepo ,predobro ,svaka čast:heart:
  • Marc
    686
    Znam kaj ću pisat sv Nikoli da želim :lol:
  • Thor
    1.5k
    Internet je cudo...odmah je kupljen :love: :strong:
  • Mihael2305
    833
    Zasto nema mog imenjaka Zajca za na dres, il je neki bug
  • Efes Pilsen
    13.8k
    Sorc je od treceg dresa? Hoce bit novi i sorc?
  • Masto
    441
    Zanima me koliko često ce se koristiti četvrti dres
  • plavi72
    2k
    Dres lijep,poseban,a jednostavan,sviđa mi se. Još kad bi nas nagradili da bude mogućnost bez sponzora na prsima to je to ! :heart:
  • db-izbjeglica
    19.2k
    zbog ovakvih dresova, prošlosezonskog i ovosezonskog dresa se prešlo na dobavljača poput castorea.

svaka pohvala!
  • NORTE
    21.2k
    Zanima me koliko često ce se koristiti četvrti dresMasto

Može dosta često jer je mix boja 1. i 3. dresa.

Svakako bi bilo u redu nastupati u derbijima i u ožujku oko "rođendana".

Meni je u ovoj sezoni estetski najbolji svijetlo sivi dres.

Da su sami navijači radili dizajn za "navijački dres" to bi vjerojatno bila čista perverzija poput nekih grafita na stadionu...

Vrlo zanimljivo da se junior dres prodaje s glavnim sponzorom.
  • nemapredaje
    6.6k
    Jel se zna s koje utakmice sa sjevera je iskorištena slika za grafiku na dresu?
  • jedan u nizu
    16.3k
    Iskreno, a vjerovatno i nepopularno misljenje, ovaj cetvrti dres mi i nije nesto.

Svida mi se ideja, svida mi se deal sa Riperrom, svida mi se nacin promocije, video, sve. Ali sami dizajn mi je nekako blah.
    Naljepljena slika sjevera sa salovima, detalji sitni i ne kuze se na prvu, da skuzis da su to salovi trebas se dobro zagledati.
    Sjevernjaca mi je top, 1986 mi je isto top. Riperrov potpis top.
    Vise manje sve mi je super, samo mi je ta ''slika'' sjevera malo bezveze. Tj izdaleka izgleda kako neki random uzorak.
  • Bosskovitz
    19.6k
    Tj izdaleka izgleda kako neki random uzorak.jedan u nizu

Mislim, to je i logika ove estetike - da ne bude napadno i evidentno, već da iz daljine izgleda kao "običan" dres, a onda iz blizine otkrivaš detalje. Da bi bilo vidljivo iz daljine trebao bi biti jači kontrast između nijansi plave, a onda bi i dres izgledao pomalo kičasto.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    I ja se slažem da je dres onako na slici vrh . Već 35 godina radim u modi ,i prošao sam sve stepenice ,od dizajna,produkcije do završne prodaje. Sa Hilfigerom,gantom,lacostom , sportskih brendova . Imao mogućnost pogledati prije ikoga kopenhagenov 3. dres i dizajn prije nego je i otišao u produkciju a pokazao se kao najprodavaniji ikad. Malo podsjeća na naš ,i fora i jeste u tome da u istom tonu,nijansi se nalaze skriveni detalji koje sam moraš otkrivati a ne da skače u oči i gubiš fokus na samom dresu. Ovo je nešto najbolje ikad napravljeni i nemogu sačekati da dodje u moje ruke . Volio bi da si mogu priuštiti dva haha jedan na zid u dnevnom a drugi da nosim dok se ne raspadne. Povijest iza dresa, legendarna pjesma ,sjever i sjevernjača , ma jeza me hvata
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.