• MarK
    1.2k
    Puno lakše sada prima loptu nego prije. Vidljivo je da ga suparnici više ne pritišću agresivno jer se boje da ih ne izbaci driblingom. U njegovim godinama ovako enormno napredovati je nešto nevjerojatno. Pitanje je da li je on oduvijek ovakav samo je bio impresioniran i bez samopouzdanja?
  • Navijač Dinama
    11k
    Kao certificirani Hoxha hejter moram se posut pepelom. Možda najkompletnija utakmica za sad, bravo Arberehardek

Ista stvar.

Hoxha je po meni osobno vec dva-tri mjeseca najbolje krilo lige.

Drago mi je da onakvu utakmicu kakvu je imao na EP24 protiv Hrvatske, sada iste takve odlične/na visokom nivou utakmice pruža i na klupskom nivou.

Svaka čast, samo nek nastavi.
  • NKDZ86
    6.5k
    Ode Arber kod Jakira vrlo vjerojatno...
    Edit : moje mišljenje jer od 1.1. Hull city može kupovati, a on je bio Jakirova želja od početka.
  • Masto
    439
    nek ide na kraju sezone, ako ce sad ispod 5 milki ništa
  • Crni86
    17.2k
    nagadanje ili od nekud info?
  • Mr Anderson
    15.2k
    Jel znalci s početka sezone još uvijek misle da bi ga trebali pokloniti nekome?
  • Jos-Optimus
    8k
    znalci misle da ga je sad najbolje prodati dok je cijena visoka. Čitam i ne vjerujem. Sve doktori trenerskog zanata
  • scooniepenn
    5.9k
    Ma naravno, kako ne. Imamo 3 vrhunska lijeva krila koja samo cekaju priliku kao zapete puske. Kakvo prodavanje Hoxhe kad smo napokon zatvorili kvalitetno tu poziciju. Koliko znalci misle da kosta vrhunsko lijevo krilo koje ce biti za klasu iznad Hoxhe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet