• miro
    8k
    Netko je već napisao, Hull od Nove smije kupovati, a za igrača s duljim trajanjem ugovora se može dobiti više love. Npr. Jakir uzme Hoxhu za dobru lovu, a Dinamo priključi mladog Jakira prvoj ekipi i počinje mu davat minute. Win-win
  • Mlađi referent
    14.8k
    Drago mi je da nisam jedini koji tako misli.
    Ovo mi je zapravo idealan primjer kako se ne treba vodit sportska politika.

Optimističan pogled je taj da će doći Jakirović s Hull Cityjem i kupit ga, pa eto imaš nekakav leverage s duljim ugovorom. Ipak, puno realističniji scenariji je da ćemo negdje za godinu i pol gledat kako ga se riješiti jer ima dug i težak ugovor.

Da se razumijemo, ovo stvarno nije ništa protiv Hoxhe, ali on nije kvaliteta Dinama, a to kaj je posljednja dva mjeseca naš najbolji igrač je zato kaj oko njega nema stvarne kvalitete. Kad momčad izgleda kao Belupo, Hoxha je top.
  • The Undertaker
    9.1k
    Do sada je bilo nekako standardno da se novi ugovor daje kad bi se dobila dobra ponuda kako bi se igraču kompenzirao potencijalni gubitak.
  • miro
    8k
    momčad izgleda ko Belupo, ok, a svi glavni igrači ti imaju veću plaću nego Hoxha sad s povišicom, kužiš? Jel do Hoxhe onda?
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Ovo je mudra odluka slagali se mi ili ne . Reprezentativac je ,sad pod ugovorom i mislim da će se ići na prodaju . Sad stojimo sa puno boljim kartama nego sa starim ugovorom koji je vrijedio do 2027 . Za godinu dana je već mogao pregovarati sa novim poslodavcem
  • Mlađi referent
    14.8k

Iskreno, ne kužim kako bi mi ovo trebalo kontrirati.

Definitivno nije do Hoxhe i nisam napisao da je do njega.
  • ElDorado
    7.2k
    Hoxha je trenutno naš najbolji napadač uz Bakrara. Da ga jebeš tako je.
  • Dzoni
    2.8k
    Može ovo biti korisno oružje u eventualnoj prodaji Hoxhe, talijani bi dali guzice za ovakvo nekakvo lijevo krilo odlično u tranziciji
  • fakin
    2k
    samo što se hoxha mora prodati sad kad je na vrhuncu, ako će se čekati naravno da će pasti i onda ga nećemo moći za kikiriki prodati jer svi znamo kako on izgleda kad nije u top formi, pada preko lopte, sam sebe splete, gleda samo u pod i zabija se u braniča i sl.

hohxu treba prodati kad izgleda kao odličan igrač, a ne čekati.
  • Crle
    1.3k
    Nisam napisao da je kriv nego da bi bolji igrač dao loptu malo sporiju sa više osjećaja pa bi i napadač lakše pospremio. On dosta puta vaš bez gledanja nabija loptu unutra.

Zato sam i napisao da ima još i te kvalitete moguće da ni ne bi bio u dinamo nego u jačoj ligi.
  • Fan
    1.7k
    Hoxha je trenutno naš najbolji napadač uz Bakrara. Da ga jebeš tako je.ElDorado

Pa to i je najveći problem, što je istina. Znaš onda kolko smo drastično pali kvalitetom...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet