• Ijayi Atiemwen
    4.8k
    "izlazite mi iz krila, koji vam je quratz, šta ste se nabili u šesnaesterac"prefontaine

Tu (još) ne krivim igrače, pa cijelo vrijeme su navikli da ako oni ne očiste korner/ubačaj biti će gol, primjer Pula. Neva zvan crta ne mrda ni milimetra, Fila im sad ispada kao da je došao Neuer na gol :lol:
  • fakin
    2.1k
    Tovari su u nokdaunu, ako dobijemo Goricu i njih onda su gotovi. Lille je trenutno potpuno nebitna utakmica. Dvije iduce hnl utakmice mogu totalno okrenuti momentum u prvenstvu
  • Nolifer
    13.4k
    Lille je trenutno potpuno nebitna utakmicafakin

Sve su bitne tekme, radi atmosfere, radi bodova itd..
  • Infinity
    20.4k
    Tovari su u nokdaunu, ako dobijemo Goricu i njih onda su gotovi. Lille je trenutno potpuno nebitna utakmica. Dvije iduce hnl utakmice mogu totalno okrenuti momentum u prvenstvufakin

Zasto je Lille nebitan? Zato sto je HNL otac i majka? Zato sto trebamo osvojiti HNL da bi igrali Europu koja ce nam iduce godine biti nebitna? Zasto je HNL ove sezone bitan ako je Europa naredne godine nebitna?

Ove nase logike nemaju logike.
  • tp1997
    2.2k
    Ja se samo bojim da Kovacevicev tijek misli nece ici u smjeru ovaj...pa izvukli smo pouku...da primamo gol neovisno tko brani...pa cemo vratiti naseg Nevu, eto to je proces i jos smo momcad u slaganju, je li...
  • Thor
    1.5k
    Gol je slucajnost! Filipovic je po meni za ostat.
  • Derby
    591
    Vadi ga van
  • NerminB
    313
    Gol je cista slucajnost, ne bi ga inace dali. Ni pod razno vracati nevistica, filipovic i mikic moraju imati svoje mjesto u prvih 11. Dobro je ovo, za PET.
  • Crni86
    17.2k
    Suludo bi bilo krivit filu za gol. Vise krivice imaju misic i stojkovic koji samo promatraju skaricica, nego fila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet