• crophantom
    2.4k
    Au kakav dres, to idem kupiti prvom prilikom
  • rokikaciga
    7.3k
    WOW. Najezio sam se. Odlican video, tak se radi momci i cure. Svaka cast!
  • Thor
    1.5k
    :lol: :strong:
  • austrijanac
    8.5k
    Skupljanje para za Jagušića preko dresa.

Podržavam!
  • Dr Hofmann
    4.3k
    Bilo kad i bilo gdje,
    jer ti si u srcu mom,
    neka drhti cijela Europa,
    ja ću s Dinamom napravit lom...Nanananaaaaaaaaa

Kakva HNL romantika, 4 soma ljudi, Dinamo pobjeda s dva razlike. Ne znam kako da objasnim da mi je ovo top danas bilo.

Mali Mikić mi je bio jeben, ima tu šlifa. Smrznuo sam se ko pička, ali ne znam koji mi je kurac da sam ovako sretan.

Ajmo Dinamo majku mu jebem, melji sad do kraja
  • NORTE
    21.2k
    Uvjerljiva pobjeda uz solidnu igru, nešto što smo rijetko kad gledali u ovoj sezoni.

Filipović na golu, Mikić na beku. Ne sanjamo.
    Topić zasluženo dobio priliku, sviđa mi se što je ljevak i nadam se da će nam biti koristan.

Perez vrlo dobar.
    Hoxha vođa!

Zajc odličan, dvije ligaške zaredom pogodio stativu izdaleka, kakva šteta.
    On je odlično pojačanje dinama, a nije nam bio po volji njegov dolazak jer smo nakrcani u vezi.
    Poslije njega je doveden još i Bennacer. :grin: :fire:

Varela zadnjih 10 minuta kod 3:0, Bara na aparatima.

RPG ni na klupi.

Valjda će Rijeka zaustavit gubu da malo "podignemo tenzije".

Sada u Lille pokušat osvojit koji bod za euforiju, a onda u Goricu po pobjedu s punim sektorom luđaka i nadam se rasprodanim stadionom unatoč lošem terminu u ponedjeljak.
  • Fan
    1.7k
    Znači dres je jebena bomba. Točka.
  • sport
    5.3k
    Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 22. studeni 2025. 17:31
    Arber Hoxha proglašen je u izboru Dinamovih navijača za najboljeg igrača Plavih u listopadu, dobio je nagradu uoči okršaja s Varaždinom i s dva je zgoditka nastavio svoju dobru formu. A tijekom ljeta bio je tko zna koji izbor za lijevokrilnu poziciju, bio je bliže izlaznim vratima nego ostanku u Dinamu, no albanski je reprezentativac ostao strpljiv i sad to strpljenje naplaćuje.

Hoxha ekskluzivno za 24sata: Boban nije želio da odem, rekao je da ću igrati nogomet karijere
    Piše Hrvoje Tironi,
    utorak, 30.9.2025. u 20:00

I onda se novinari pitaju u čemu je problem?
  • Fatos Beqiraj
    419
    Sve je na nama. 2 kola do prvog mjesta. Ovo zajebat ne smijemo.

AJMO DINAMO
  • prefontaine
    5.4k
    I evo kako se u par dana sve okrene.

Razbijemo u kupu. Trener se napokon malo opusti pa u sljedećoj utakmici stavi trenutno boljeg vratara te ubaci mlađe, potentnije i napadački orijentirane igrače. Rutinski dobijemo, žaleći za primljenim golom pred kraj utakmice iz odbijanca. Predstavljanje najljepšeg dresa ikad, gdje se i na ovaj, simboličan, način pokazuje koliko je Dinamo navijački, i koliko su navijači Dinamo. Na kraju, Guba primi petardu od Rijeke. I lagano se sve vraća na svoje mjesto, svemir u ravnoteži.
  • Crni86
    17.2k
    Pocetak tekme (prvih 25 min) mi losje stojimo, varazdin u dva tri navrata zaprijetio i kod svakog navrata vide se scott i zajc ludi i deru se na suigrace, traze vise angazmana. To su pravi lideri. Bravo Scott i Miha.
  • prefontaine
    5.4k
    scott i zajc ludi i deru se na suigraceCrni86

Par puta se i Filipović fino izderao :smile:

Meni je najupečatljivije bilo kad je pred sami kraj prvog poluvremena, mislim nakon kornera, par puta gestikulacijama pokazivao "izlazite mi iz krila, koji vam je quratz, šta ste se nabili u šesnaesterac"
  • Crni86
    17.2k
    i to nam treba. Moramo imat lidere na terenu.

Samo nek se deru decki.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube