• Fatos Beqiraj
    421
    Malo nesiguran u pocetku, kako vrijeme odmice i on sve bolje. Sve normalno i ocekivano. Bravo mali
  • Nolifer
    13.4k
    Za sad solidan... :up:
  • Bryan
    73
    Dobar je mali. Kad nema Valinčića ili RPG-a on je jedina smislena opcija za to mjesto. A u manje zahtjevnim utalmicama treba igrat od prve minute kao i danas.
  • Zvonkec
    430
    Dobar mali, kakvo gubljenje vremena trebao je već 2 sezone dobivat minute i sad bi o prodajama već pričali, niti čuti ne želim o tabanasima i random filipincima
  • Orc123
    13.8k
    Moze! Bravo
  • hardek
    7.4k
    Mikić je danas igrao ne samo za sebe nego i ostale klince. Nadam se da je Kova vidio da nesmije imati straha kad su klinci u pitanju
  • db-izbjeglica
    19.2k
    sasvim korektna utakmica, kad se oslobodi može biti samo bolje.
  • Orc123
    13.8k
    Bez brige moze biti 2. Bek....moze se npr dovest Tabinas koji bi bio rezerva i igrao za B ekipu jer ce nam trebati i tamo netko....zlu ne trebalo, a Tabinas bi bio fakat jeftin, moguce jeftiniji od juniora, a ako bi bilo potrebno upao bi i u 1. Ekipu.
  • prefontaine
    5.4k
    Bravo malac. Pravi, školovani desni bek. Samo jako! :strong:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    Ono kaj je dosta tu nas govorilo, ništa lošije nego što bi to pokrio neki prosječni HNL bek. Netko tko ne zna kontekst ni po čemu ne bi rekao da je to danas debitant ili mladi igrač i zato mi nije jasno da se toliko vremena izgubilo zadnjih godina. Očekujem ga u svim utakmicama sad do Božića, a nadam se da i na drugim pozicijama kad se dogodi izostanak ne će ići Frankenstein rješenja nego da će se dati mladima prilika.
  • emilperska
    12.4k
    S obzirom na cijeli hype oko malog i cijelu tu trakavicu koja traje od siječnja 2025., bilo je bitno samo da ne sjebe danas.. i nije sjebao.. ajmo dalje..
  • Zg123
    3k
    Nitko nije ocekivao ne znam ni ja sta ali definitivno moze biti dio rotacije. Varazdin je ekipa koja nas je puno puta namucila i koja se bori za Europu tako da ima plus od mene
  • NVKOD
    8.9k
    Uvijek mi je toplije oko srca kad nam igrači iz Akademije igraju u prvih 11. Zamislite si samo koliko je tu trebalo truda, odricanja, treninga i utakmica da dođeš do početnog sastava!

Uz Mikića je igrao i Topić koji je isto iz Akademije izašao i to budi nadu da ćemo se više oslanjati na "unutarnje rezerve", tj. na igrače iz Škole. Nismo bez razloga proglašeni 6./7. najboljom nogometnom školom na svijetu. Takav status treba održavati. Potrebno je samo više vjerovati mladićima, istrpiti neke njihove greške jer i puno veći igrači griješe, možda čak i više.

Jedino bode u oči činjenica da su Lisica i KTC prije dobili priliku od Mikića kojemu je to prirodna pozicija. Sljedećeg želim vidjeti Jakira Jr. u rosteru i to s osjetnom minutažom.

U sve te dečke je uloženo puno vremena i truda, a povijest nam govori da su najveći izlazni transferi proizašli upravo od igrača koji su bili kod nas odmalena.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Očekivao sam od njega prosječnu utakmicu, ali moram priznati da je odigrao i više nego solidno. Ne boji se dati okomitu loptu, vrlo prodoran je, iza je sve pokrivao, a naprijed je stvorio nekoliko odličnih situacija, šteta što mu neki vrlo dobri ubačaji nisu bili ispraćeni od strane suigrača. Nadam se da nema više kemijanja i da ostaje na desnom beku dok se Valinčić ne oporavi.
  • ElDorado
    7.5k
    Može i MORA
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention