• Derby
    590
    Bara dize cijenu svojima, bas cudno. :)

Sve i da kosta milju Dinamo to plati bez problema. Koliko mi ubgodinu dana potrosimo na place trenera koji vise nisu tu i na otpremnine skupilo bi se za Mourinha. Budem kasnije probao naci izvjestaj koliko smo zadnju godinu dvije trosili na trenera i stozer, ako s ne varam bila je ta stavka izvucena u financijskom izvjestaju.
  • mali M
    9k
    moram naznaniti da ću se za neko vrijeme povući sa forumaLA BOMBA

Miruj srce moje...
  • NORTE
    21.2k
    Znao sam da nije realno da dolazi ove godine, a izgleda da neće biti realno ni u budućnosti.LA BOMBA

Ako zaista i je tako, uvijek se možemo okrenut drugim opcijama.
    No trenutno trener i nije tema, a nadamo se da neće ni bit jer dovoljno smo propatili rezultatima.
  • prefontaine
    5.3k
  • rokikaciga
    7.2k
    Da citiram jednog velikana "sokeran sam"
  • don
    16.9k

zašto bi? Šta se mene tiče piši slobodno, koga ne zanima ne mora ni čitat. Isto ka šta ni sam ne čitam pola postova na forumu, pogotovo u ova tmurna vrimena.

je da znaš nekad pisat romane o nebitnim stvarima al jebiga očito te to zanima.
  • NKDZ86
    6.5k
    čim je čuo da ništa od riere, šokerao se...
  • javolimtebejako
    3.4k
    tmurna vrimenadon

zbog cega su tmurna, jer se kiksalo par tekmi? daleko je ovo od tmurnih vremena, ona su prosla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.