• Mladi Starac
    461
    Proljetni Neva< ljetni 2đmanNavijač Dinama

Ovo je sve :D
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Ljetni Tuđman je kategorija iznad ostalih.
  • Mr Anderson
    15.1k
    ...Kakvi teletabisi
  • Dinamo-SB
    744
    Puno puta sam pisao da zasigurno imamo najboljeg drugog golmana lige i to uvjerljivo. 31 godina, pun iskustva iz HNL-a( Slaven, Šibenik) i inozemnog iskustva ( Francuska). Nije čak ni stvar da Fila preuzme jedinicu,ali svrha drugog golmana bi baš bila da uleti kad je prvi ozlijeđen ili izvan forme. Možda da je par tekmi Fila odradio bi se Neva trgnio. Pogotovo u prilici gdje imaš stvarno prostora (HNL i Europa - npr. Fila je mogo par tekmi u HNL-u odradit,a Neva da ne izgubi kontinuitet ostat u Europi ili kako god već). Ugl. moja poanta je ta da se nije nimalo iskoristilo to što imamo najboljeg rezervnog golmana lige te smo još imali prostora da Neva ne izgubi kontinuitet ako nastavi branit u Europi. Možda bi ga to trglo,a ovako mu se napravila medvjeđa usluga.
  • NKDZ86
    6.5k
    još mu samo žuta kapa fali
  • DerHerrKool
    172
    Liči na Kocha :smile:
  • prefontaine
    5.3k
    Liči na Bernauera
  • Cruyff
    74
    Daleko od toga da Neva nije na potrebnoj razini, ali na temelju ove utakmice tvrditi da je Filipović bolji je suludo...
  • Blueshadow86
    4.6k
    Daleko od toga da Neva nije na potrebnoj razini, ali na temelju ove utakmice tvrditi da je Filipović bolji je suludo...Cruyff

Tako je. Filipović je bolji od Nevisitića neuzimajući uopće u obzir kup utakmicu protiv Karlovca.
  • bazooka93
    39
    svakako bi nevisticu godila sok terapija. BTW filipovic je bas mrcina od 197
  • Cruyff
    74

A na temelju kojeg uzorka utakmica možemo to zaključiti? Nije isto braniti u Dinamo i npr. Šibeniku bez ikakvog pritiska. Nemoj me krivo shvatiti, ne kažem da nisi u pravu, ali nismo imali prilike to vidjeti. Jedina ispravna stvar je vratiti Livija na zimu
  • Zagi
    13k
    A na temelju kojeg uzorka utakmica možemo to zaključiti?Cruyff

Slažem se. Zato mu sada damo da skupi uzorak do kraja polusezone.
    A na polusezoni Livi.

Momčadi treba odmor od Neve,a bome i forumu. Dosta je bilo.
  • Blueshadow86
    4.6k
    Znam ja šta ti misliš, tvoje pitanje je na mjestu.
    Ne znam kakav je golman Filipović, ne mogu to trenutno ocijeniti, ali u jedno sam siguran, a to je da u ovome trenutku nije i ne može biti lošiji golman od Nevistića.
    A za Livakovića se svakako slažem, što sam i napisao u svojim nedavnim komentarima.
  • scooniepenn
    5.9k

Hajdemo stvari postaviti ovako. Koliko loš vratar trebaš biti da si lošiji od našeg Neve prošle i ove sezone. Ljestvica je uistinu toliko nisko postavljena, nešto slično kao početna visina u skoku u vis.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube