• fakin
    2.1k
    Ako mudri danas ne zabije bojim se da je to to od njega u Dinamu
  • mlinchica
    4.3k
    Nastavak kupa je tek na proljeće? Nema još novih termina/parova?
    Zanima me na kog će ovaj Kurilovec.
    Naučila sam njihovu navijačku pjesmu sad u uvodu u našu tekmu. Srčana deca na tribini. :lol:
  • striko
    2.7k
    Suze radosnice na licu mom.
  • Mathiasovi Chageri
    6.9k
    Mudri ozljeda na zagrijavanju, unutra Topić
  • Xpert1992
    159
    Ne igra Mudri.

NOVO: Nažalost, Robert Mudražija zbog problema s ozljedom ipak neće započeti utakmicu. Umjesto njega će od prve minute zaigrati Fran Topić.
  • kajjaznam
    321
    Šteta za Mudražiju
  • Kumerle
    1.9k
    Oprostite, u brzini sam gledao stare propozicije.

Na utakmicama završnog dijela natjecanja za Hrvatski nogometni kup može biti imenovano i u zapisnik upisano
    najviše devet (9) zamjenskih igrača i od kojih u igru može ući najviše pet (5) igrača. Svaka momčad će imati pravo na
    najviše tri zaustavljanja igre za zamjene tijekom utakmice, a zamjene se mogu izvršiti i u poluvremenu. Ako obje
    momčadi istovremeno obavljaju zamjene, to se uračunava u kvotu obje momčadi.
    (2) U slučaju da se igraju produžeci, svaka momčad može obaviti ukupno šest (6) zamjena igrača, s time da se šesta
    zamjena može obaviti samo tijekom odigravanja produžetaka.
  • NitkoBitan
    33.1k
    To se dogodi kad raubas igraca u brutalnom ritmu utakmica, preopterecenost.
  • rokikaciga
    7.1k
    Rip za sve koji su stavili Mudrog u predictoru
  • Mr Anderson
    15.1k
    Nažalost, Robert Mudražija zbog problema s ozljedom ipak neće započeti utakmicu. Umjesto njega će od prve minute zaigrati Fran Topić.Xpert1992

Da nije i on osjetio naglu, misterioznu bol među preponama?
  • ShanKu
    1.9k
    Mišić danas zabija isprve :sweat:
  • Rex Ramae
    4.2k
    Rip za sve koji su stavili Mudrog u predictorurokikaciga

Kako sam ga maestralno ubrao. :clap:

Nego je li do mene i mog TV-a ili još nekome ide slika ispred zvuka?
  • Nolifer
    13.2k

Želja ti se neće ostvariti
  • ShanKu
    1.9k
    Evo prvi i zadnji put serem zbog igre danas... več nam i Karlovac pročitao prvi potez kad se krene s centra :sweat:
  • jedan u nizu
    16.3k
    Jel samo meni steka maxsport ili? Drugi kanali sve normalno, samo on zajebava :(
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.