• mali M
    9k
    ma ako itko kritizira Nevu sam ja..
    zapravo ne bismo smjeli dozvoliti udarce u okvir i onda smo mirni. Nema momcadi u Europi niti nase niti vise razine koja mozescooniepenn

Zapravo sam rekao upravo suprotno, da smo opasniji u napadu protivnici bi se više bavili kako da ne prime 5 komada nego mišlju o napadu
  • Crni86
    17.2k
    Zapravo sam rekao upravo suprotno, da smo opasniji u napadu protivnici bi se više bavili kako da ne prime 5 komada nego mišlju o napadumali M

Dolazili bi kao prije na izlet na maksimir…

Da imamo boljeg golmana rezultat bi vjerojatno bio bolji, ali igra ne bi. A ofenzivna igra nam je zadnjih 5,6 utakmica zivi uzas i za to sigurno nije kriv Nevistic. Posljedicno tome pitanje je kada bi i rezultat stao i opet bi se nasli u slicnom skripcu.
  • Jurki
    20.6k
    A ofenzivna igra nam je zadnjih 5,6 utakmica zivi uzas i za to sigurno nije kriv NevisticCrni86

Djelomicno se slazem s tom tvrdnjom.
    Naravno da Nevistic nije kriv kaj mi slabo kreiramo.
    Ali isto tak je, jer veznjaci igraju ziheraski jer se boje izgubljene lopte i mogucnosti da nam iz protuudara suparnici zabiju gol jer ovaj nemre nist obraniti.
    Jbg u svakoj momcadi sve pocinje od golmana.. da imamo vratara kak spada koji nekaj obrani.. onda nebi navala bila u takvom grču.
    Zato dolazi jednim dijelom do besmislenog kruzenja bez preuzimanja ikakvog rizika.

Kad je momcad sigurna u golmana, tad igraju lakse, ne razmisljaju kaj ako zgubim loptu.. te odmah i lopta ide lakse i brze od noge.
  • Crni86
    17.2k
    razumijem kaj oces rec, mogu razumijet i da se to dogada na 30 metara od naseg gola pa kao ako izgubis loptu bit ce servirama protivniku za gol (a imali smo i takvih gresaka npr benaccer protiv vukovara)

Ali za ovu anemicnost na protivnikovih 30 metara meni taj razlog ne drzi vodu. Uz to u vezi ti igraju iskusnjare benaccer, misic i zajc, nisu klinci ko vida ili stojke pa ajde.

Nevistic je kriv za neke losje rezultate kiksevima, vjerojatno je kriv i da se nesigurnost uvuce u zadnji red pa se razno razne situacije rjesavaju na sto sigurniji nacin izbacivanjem i nabijanjem. Ali za slabu igru u protivnickih 30 metara meni neva ne moze biti kriv i nije korektno ga krivit za to. To je ludost tvrdit.
  • Zagi
    13k
    Ali za slabu igru u protivnickih 30 metara meni neva ne moze biti kriv i nije korektno ga krivit za to. To je ludost tvrdit.Crni86

Za to imamo Ljubičića.
  • Mr Anderson
    15.1k
    Ali za slabu igru u protivnickih 30 metara meni neva ne moze biti kriv i nije korektno ga krivit za to. To je ludost tvrdit.Crni86

Naravno da je ludost. Činjenica je da je Neva osim dvije tekme protiv Rijeke uglavnom loš i nesiguran i ispucao je sve kredite. Ali ono, krivit ga što smo sterilni i spori u napadu je baš teška besmislica. Ajmo ga još okriviti jer naš najskuplji igrač nemre s dva metra pogodit prazan gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.