• Neron53
    2.3k

Pa to je to, zar ne?
    2200-2300 ih ima sada a kapacitet ce biti cca 2300
    Jedino ako je nuzno izdvojiti odredjeni kapacitet za Uefu, sponzore.... onda ce se odredjena selekcija morati izvrsiti za sadasnje zapadnjake .
  • Papastrumf
    20.1k
    Pa naravno da moras odvojiti mjesta i to dosta za UEFU i sponzore.
  • Neron53
    2.3k
    Ta mjesta se racunaju u apsolutnom broju ili postotku kapaciteta tribine?
  • Mr Anderson
    15.1k
    Dio sjevera će onda biti za goste kao neki kavez? 500-600 mjesta? Ili kako?
  • Neron53
    2.3k
    5 posto kavez
  • rioda
    11.6k
    onda ce se odredjena selekcija morati izvrsiti za sadasnje zapadnjakeNeron53

Možda će se sami selektirati ako im se prvo omogući pravo kupnje za druge tribine. Neki će možda uzeti istok jer žele na navijačku tribinu, neki jug zbog cijene ili nečeg drugog
  • jedan u nizu
    16.3k
    Takoder mislim da ce se dio izdvojiti na druge tribine. Dosta je ljudi 'primirano' biti na zapadu ili sjeveru jer nema istoka, pa ce neki sigurno ici na druge tribine, dio na istok, a dio na sjever i jug, siguran sam. Neki manji dio neće ni obnoviti godisnju.

Nije losa ideja da se prvo pusti prebacivanja tribine pa da se kasnije vidi koliko broj ce ostati i mapraviti odluke shodno tome
  • Sajla
    14.9k
    kad se približi vrijeme selidbe na novi stadion, u aplikaciji napraviti anketu i ispitati vlasnike godišnjih ulaznica na koju tribinu žele ići. rezultatima prilagoditi sustav prodaje.
  • crophantom
    2.4k
    Ja mislim da ce se dosta toga riješiti cijenama za zapadnu tribinu, koje će siguran sam biti paprene.
  • Denle
    9

Ja iskreno ne vjerujem da ce cijene biti paprene. Ajde da Dinamo financira izgradnju, al ovako nema potrebe dizati cijene u nebesa
  • blue heart 72
    2.8k
    Bila bi najveća moguća greška da se nakon godina i godina provedenih na oronulom Maxu ide u bjesomučno dizanje cijena. Neko poskupljenje da, ali ne pretjerano
  • mali M
    9k
    Ma ja sam siguran da ćemo se scimati na cijene i to negativno, ali to i očekujem pa neće biti preveliko iznenađenje. Bit će pravdavano novim natkrivenim stadionom i usporedbom sa oronulim Maksom, ali nije neočekivano... Svi mi volimo naš Dinamo al volio bi da ponekad izađemo u susret ljudima da živimo u jednoj Hrvatskoj, a ne njemačkoj, ali opet ćemo ući u dubioze gdje postoje ljudi koji su uvjereni da je naša prosječna plaća valjda 2.000 eura pa se zapetljati..
    Očekujem da ću ići u slobodnu prodaju kad god ulovim kartu i to je to... Sigurno mi se neće davati više od pola plaće za godišnju.. i to je tak...
  • Droljo
    22.9k
    Očekujem da ću ići u slobodnu prodaju kad god ulovim kartu i to je to... Sigurno mi se neće davati više od pola plaće za godišnju.. i to je tak...mali M

Tak i ja razmišljam. A još očekujem da bude palo zanimanje nakon početnog boooma i da bude karata..
  • miro
    8k
    Puno ce ovisiti o ovoj sezoni
  • jedan u nizu
    16.3k
    Ma ja ne vjerujem da ce biti nesto puno vise od trenutnik cijena. Pogotovo jer je to nas privremeni dom, zamjenski stadion. Koliko god on bio bolji od trenutnog doma.

Zadnjih godina su rasle cijene, za KRanjcu ne vjerujem da ce puno, ali mislim da ce onda kada docekamo Maksimir malo poskupiti kada se racuna 'inflacija' zadnjih godina.

Uostalom, ako recimo zapad bude 400, tribine iza gola ce biti manje od 200 pretpostavljam. A to je za zapadnjake koji sele negdje drugdje, biti osjetno pojeftinjenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet