• Papastrumf
    20.1k

Nesto manje od 3.000.
  • nin0belan
    19
    Koliki će biti kapacitet istoka?
  • fakin
    2k
    Ako se ne varam 2900 sjever, 2500 zapad
  • The Undertaker
    9.1k
    Jug je premali a Istok prevelik. Jug + bliži dio Istoka za ultrase ne dolazi u obzir ili je i to opcija?
  • Medvedgrad
    728
    ne bi trebalo bit opcija jer tribine neće bit spojene
  • Thor
    1.4k
    mozda neki i bi. A kaj,kad idemo na gostovanja, kam idemo...na penzionersku tribinu? Ok kuzim kaj velis i pitas i zakaj ali opet. Mozda ce biti najbolje da se sve godisnje rasporede na cijeli stadion kao jedna kategorija za tu prvu prijelaznu sezonu a sjeverne godisnje u posebnu kategoriju i onda kaj ostane,ostane za slobodnu prodaju. A onda iducu ce se vec vidjeti kak ce kaj funkcionirati i napraviti novi raspored i prioriteti za kupnju po sektorima. Ne znam,pricam na pamet jer ne znam kak je zamisljeno i kakvi su planovi kako ce se u konacnici realizirati. Ali ne bi bilo fer da bar u toj prvoj prijelaznoj sezoni bilo tko,tko ima godisnju popljuga.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    No, da mi se sa Zapada ide iza gola bas i ne. Gledanje utakmica iz te perspektive mi je bezveze.scooniepenn

Slažem se, s time da uzmi u obzir da nam Maksimir kvari percepciju zbog kilometarske udaljenosti. Na Drosini gdje možeš vidjet koji igrač ima koliki peruti u kosi mi je skoro svejedno je li s gola na gol ili sa strane jer je toliko blizu. Vjerujem da će tako bit i Kranjča
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet