• vlatkomarkovic
    2.3k

Pustite dečka, ne razumije neke stvari, nemojte ga bannirati, ali neka netko popriča s njime i objasni mu zašto su neke stvari bitne…. Trajnim Bannom neće nitko ništa dobiti….
  • ivanlivno
    230
    Ima logike kaj priča dečko, neovisno o konkretno ovom kaj ste pričali, gubi se dostojanstvo vukovarske žrtve iz godine u godinu, politika je to pretvorila u kič.
  • NerminB
    260
    nadam se da nece odgoditi, jedva sam ukombinovao slobodno na poslu da dodjem pet-ned i na utakmicu :groan:
  • Chempers
    992

Ma ne dolazi u obzir odgoda, nemaš brige. Niti će padati sjekire a i travnjak bi sad trebao biti bolji.
  • Thor
    1.4k
    decki, nemojte pricati o temama koje nisu za objasnjavanje. Neke stvari su jednostavno takve i takve ce ostati zauvijek. Oni koji znaju,znaju, i prenositi ce dalje novim generacijama. Oni koji ne razumiju ili ne znaju, ako ih zanima saznati ce. Oni koji su bas na ignoru, na ignoru ce i ostati.
  • vlatkomarkovic
    2.3k
    politika je to pretvorila u kič.ivanlivno

S ovom dijelom se slažem, ali mislim da dečko u ovom konkretnom slučaju ne razumije neke stvari…

Odlično je napisao
  • Infinity
    20.3k
    Pa imamo grijani teren, nek upale grijanje u petak navečer.Mr Anderson

Grijanje terena ne sluzi za topljenje snijega. Topljenje snijega bi moglo preopteretiti drenazu, te dovesti do ogromnog unistavanja terena.

Grijanje terena sluzi za odmrzavanje terena.
  • Zagreb1992
    2.8k
    Pa koja je to količina moguća snijega u subotu da se odgodi utakmica ?
  • pešća
    663
    Ne znam kome je uopće palo na pamet spominjanje odgode utakmice. Zbog čega, 5 cm snijega (i to ako)?

To malo što i ako padne rješit će se lopatama kao što se uvijek rješavalo.
  • Dzoni
    2.8k
    Grudanje na tribinama, jedva čekam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention