• NORTE
    21.2k
    Za subotu je najavljen pravi snijeg u Zagrebu :smile:, ako zaista padne moguća je odgoda tekme protiv Varaždina.

Snježne radosti u Zagrebu > tragedija od nogometa
  • Mr Anderson
    15k
    Pa imamo grijani teren, nek upale grijanje u petak navečer.
  • Ritam Ulice
    2.3k
    Nije mi jasan ovaj gigantski logo Dinama pored Vukovarskog tornja na zadnjoj objavi zone na instagramu... Ako je dan sjecanja na ratne strahote i stradale kakve veze ima Dinamo s tim.
  • vlatkomarkovic
    2.3k
    Ako je dan sjecanja na ratne strahote i stradale kakve veze ima Dinamo s tim.Ritam Ulice

Pitaj obitelji naših dečkiju koji su otišli braniti Vukovar…
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Btw ja se toplo nadam da si ovo napisao iz nekog blaženog neznanja, a ne kao provokaciju jer ovo je čisto paljenje teme i provociranje na jako niskoj razini….
  • Ritam Ulice
    2.3k
    Daj si pogledaj objavu pa mi reci jel neukusno da grb nogometnog kluba zasjeni ono što bi trebalo biti u prvom planu: žrtve, bol i dostojanstvo Vukovara i Škabrnje.
  • nemapredaje
    6.5k

Ja sam isto cijelo vrijeme mislio zašto to ne rade, ali objasnili su da grijanje ne radi na taj način te da bi se tako napravilo samo blato. Grijanje se upali kada se teren očisti od snijega da ne ostane pretvrd i to je to.

Meni nema logike al su rekli da je tak.
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Prijatelju moj ući povijest molim te…. Pitaj starije…. Vidim da si blažen u neznanju….

Dinamova veza s domovinskim ratom i žrtvama je neraskidiva….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet